Fairtrade-boekje bij nieuwste VIVA

Heb jij het leuke Fairtrade-boekje bij de nieuwste VIVA al gespot? Deze eenmalige uitgave ligt tot en met 4 november in de winkels en staat vol met (h)eerlijke recepten, hippe Fairtrade hotspots en favo Fairtrade producten van lezeressen en van de VIVA-redactie.

VIVA Fairfoodie van 2014

In het Fairtrade-boekje is ook het zelfbedachte recept van Sanneke Jansen te lezen. Bij onze zoektocht naar de Fairfoodie van 2014 kwam zij met haar Fairtrade chili-chocoladekoekjes als winnaar uit de bus. Ze zijn delicious! Net zoals de eerlijke bananen-recepten uit het boekje.

Favo Fairtrade

Ook de VIVA-redactie zwicht voor Fairtrade. Tony Chocolonely is by far favoriet, maar ook andere producten zijn niet aan te slepen op de redactie. Wat dacht je van Fairtrade kokosmelk of (h)eerlijke mango? Laat je inspireren en doe zelf Fairtrade ideeën op door tips van redactieleden of andere lezeressen.

Fairtrade week

Tijdens de Fairtrade week van 25 oktober tot en met 2 november krijg je bij meer dan 3.000 supermarkten en Wereldwinkels extra voordeel op allerlei Fairtrade producten. Benieuwd naar de nieuwste Fairtrade artikelen? VIVA’s Fairtrade-boekje laat je vast kennismaken met de allerlekkerste.