Feeling depri? Deze 7 Instagram-accounts beuren je op

Deze donkere dagen staan niet bepaald te boek als de meest jolige. Sterker nog: 18 januari is het Blue Monday, de depressiefste dag van het jaar. Daarom vind je in VIVA deze week 21 tips & tricks om je op te beuren.

Op de momenten dat je op het punt staat je te vergrijpen aan een XXL-reep chocola of familiezak paprikachips, kan leedvermaak je stemming wellicht iets verbeteren. Lang leve Instagram! Ontvolg alle #fitgirls en volg de onderstaande voorbeelden:

Miserable men

Heerlijk herkenbaar: mannen die tegen wil en dank zijn meegesleurd naar een shoppingmall en vervolgens doodongelukkig buiten wachten totdat vrouwlief klaar is. Erg grappige foto’s!

Instahappiness miserable men

Willy party? Yes he will!

Van vrouwen met een uitgedroogde, verrimpelde huid op het strand tot doorschijnende kleding of camel toes: als je zin hebt in een flinke portie awkwardness, is dit Instagram-account een absolute aanrader.

Instahappiness willy party

Kanye doing things

Over droge humor gesproken: volg  de alledaagse dingen die Kanye doet. Van ‘Kanye eating Berry Captain Crunch’ tot ‘Kanye playing in the snow’ en ‘Kanye eating ice cream’. Genieten.

Instahappiness kanye

Fashion dads

Modegevoel? Daar hebben deze vaders geen last van. Van schaamte trouwens evenmin. En dat roept ergens ook wel weer onze bewondering op.

Instahappiness dads

Hot dudes with dogs

Mannen met kinderen, mannen met boeken of mannen in Disneyland: we houden ervan. En misschien nog wel de allerleukste op Instagram: mannen met honden.

instahappiness men with dogs

Asshole parents

Op de foto (en vooral, zonder geluid) stiekem best leuk: kinderen die het om de stomste redenen op een janken hebben gezet.

Instahappiness asshole

Marnie the dog

Zijn scheve koppie en eeuwig naar buiten hangende tong maken Marnie te aandoenlijk voor woorden. Trek hem wat leuke pakjes aan, zet foto’s op Instagram en voor je het weet, heeft je account bijna twee miljoen volgers.

Instahappiness marnie2

Ook onze andere tips tegen een dip lezen? VIVA 2 ligt vanaf woensdag in de winkel! Online bestellen kan hier of lees het artikel online via Blendle

Lees ook:

Het knappe mannenwalhalla dat Instagram heet
De leukste katten die Instagram rijk is

Beeld: Instagram

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.