Geil van een luier: ‘Dit blijft wel tussen ons hè?’

Hitsig van mannen in lingerie of geil worden van luiers. VIVA verzamelde opmerkelijke bekentenissen die je liever niet wereldkundig maakt.

Lekker buikje

Chiel (32): “Het begon vijftien jaar geleden, toen mijn neef uit het buitenland een paar dagen op bezoek kwam. Hij en zijn zwangere vriendin sliepen op de kamer naast mij en ’s nachts hoorde ik ze bezig. Bij elke stoot bonkte het bed tegen de muur, gevolgd door haar gekreun. Het wond me enorm op. Sindsdien heb ik een obsessie voor zwangere vrouwen. Als ik er één zie, komt gelijk dat gevoel van toen omhoog en ik droom vaak over seks met een zwangere vrouw. De veranderingen die een vrouwenlichaam dan ondergaat, vind ik enorm sexy. Ze zijn in mijn ogen sterk en vrolijk en dat maakt ze extra aantrekkelijk. En dan het idee dat ze hun orgasmes intenser beleven… Tot nu toe is het altijd bij fantasieën gebleven, maar ik kan niet wachten tot mijn vriendin zwanger is.”

Oh, baby

Kristiaan (28): “Mijn fetisj voor luiers ontdekte ik toen ik in de puberteit zat. Ik had een babynichtje en voelde me enorm tot haar aangetrokken. Niet omdat ik iets met haar wilde doen, maar omdat ik haar wilde zíjn. De warmte die ze kreeg, de veiligheid, dat wilde ik ook. Ik verlang soms naar een moeder die mij de fles geeft, knuffelt, liefkozend wiegt en mijn luier verschoont. Op speciale feesten ontmoet ik mensen die deze behoefte ook hebben. Dan ben ik Ivy, een meisje van 2,5 jaar. Dat is allemaal onschuldig en heeft niets met sexualiteit te maken, maar thuis met mijn vriend krijgt de fetisj een andere wending. We gebruiken regelmatig luiers tijdens de sex. Voor mij werkt dat als extra stimulans, bijvoorbeeld als de geilheid even wegzakt. Ze kunnen dan nét dat beetje extra zijn waardoor ik toch klaarkom. Dat mijn vriend deze fetisj niet heeft, is geen probleem. Hij heeft het altijd geaccepteerd en vindt het zelfs sexy, omdat hij ziet dat ik er zo van geniet.”

Two guys, one bed

Daniëlla (24): “K. en ik hebben dezelfde vrienden, dus we komen elkaar vaak tegen op feestjes. Vanaf het begin knetterde het tussen ons. Hij flapte er altijd net te vaak uit dat ik er lekker uitzie en ik flirtte dan terug. Dat voelde ‘veilig’: we waren allebei bezet, dus er zou toch niets gebeuren. Tot die ene avond dat we net te diep in het glaasje hadden gekeken. Zoenend belandden we in het portiek van een winkel, naast de kroeg waar onze vrienden stonden te feesten. De volgende ochtend werd ik wakker in zijn bed. Het weekend daarna ging ik met mijn vriend stappen in de stad waar K. woont. En geloof het of niet, maar daar liepen we uitgerekend hém tegen het lijf. Ik kon wel door de grond zakken, wat voelde ik me ellendig. Met mijn beste pokerface stelde ik ze aan elkaar voor. K. speelde het spel gelukkig mee en bood ons een drankje aan. Ik snap niet hoe ik het volhield, maar drie uur later stonden we nog steeds met z’n drieën in die bar. Mijn vriend en ik misten onze laatste trein, waarop K. ons een slaapplek aanbood. We mochten in zijn bed, dan ging hij wel bij zijn huisgenoot slapen. Daar lag ik dan met mijn vriend, te seksen in het bed waar ik de week ervoor nog met K. lag. Ik heb nog nooit zoiets ongemakkelijks meegemaakt.”

Meer sex confessions? VIVA 39 ligt nu in de winkel of kun je hier online bestellen. Je kunt het artikel ook hier verder lezen op Blendle. 

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.