Happen maar: Dit zijn de drie leukste foodhallen

Foodhallen zijn geweldig om één hele goede reden: er is voor ieder wat wils. En dat geldt voor zowel de drinks als de bites.

Fenix food factory

Een Rotterdamse foodhall in een oude, ruige havenloods tegenover het bekende Hotel New York. Het is een plek om zes dagen 
per week je (biologische) boodschappen in te slaan, nieuwe smaken te ontdekken en 
te leren hoe producten worden gemaakt.
fenixfoodfactory.nl

Minglemush

De hal is gevestigd naast de Haagse campus van de Universiteit Leiden en bestaat uit vijftien foodstands met eten, drie bars, terrassen, arcadespellen en een bibliotheek. Je maakt er een culinaire reis rond de aardbol; van stoofschotels van de Tajine Fabriek tot een Hawaiiaanse pokébowl van The Poké Bar. Werelds!
minglemush.nl

FoodDock

Dat een hippe foodhall niet alleen iets randstedelijks is, bewijst FoodDock in Deventer. In de bijna honderd jaar oude Zwarte Silo op het Havenkwartier vindt elke dag een minifoodfestival plaats. Met lekkers van Thaise curry tot Indonesische saté, wereldse tapas en sushi. ’s Zomers kun je je vingers aflikken op het drijvende buitenterras.
fooddock.nl

What we like is afkomstig uit VIVA 34-2018. De editie ligt in de winkel t/m 28 augustus. Je kunt de editie ook hieronder online bestellen.

P.S: VIVA goes digital! Ga naar VIVA.nl/scan en scan de nieuwste VIVA met je telefoon. Dan shop, lees en ontdek je nóg meer.

»BESTEL VIVA ONLINE | KLIK HIER«

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.