Wat nou, happy single? Deze vrouwen willen gewoon een leuke man

happy single

Bente, Zişan en Stephanie zijn mooi, leuk, slim en succesvol. En ook: single. Ze zijn op zoek naar die ene, en voor minder doen ze het niet.

Bente is 30 jaar en sinds acht jaar vrijgezel, maar online daten vindt ze niet zoveel. “De datingmethodes van nu – via sites, apps en events – vind ik zo geforceerd. Het hele proces van elkaar vrijblijvend ontmoeten, sla je over. In happy singles geloof ik niet: mensen horen niet alleen te blijven. Binnenkort slinger ik wel weer een positief profiel op een datingsite. Of misschien ontmoet ik die leuke man wel in het wild, stel je voor.”

single bente
Bente

De 30-jarige Zişan is zeven jaar vrijgezel maar zit zeker niet bij de pakken neer. “Wat ik het meest mis aan een relatie, is iemand die me stevig knuffelt en zegt dat het allemaal goedkomt. Een man met wie ik goeie gesprekken kan voeren en van wie ik weet dat hij altijd voor me klaarstaat. Misschien moet ik maar een hond of kat nemen. Maar met een kat word ik echt zo’n oude vrijster en een hond is te veel werk. Ach, uiteindelijk valt mijn liefdesleven als een puzzel in elkaar, daar ben ik van overtuigd.”

single Zisan
Zişan

Stephanie is 35 jaar, gaat inmiddels vier jaar als single door het leven en heeft een druk leven, zowel zakelijks als sociaal. “Ik hoef geen relatie aan te gaan omdat ik niet alleen kan zijn: ik heb een succesvol pr-bedrijf en een rijk sociaal leven. Vorige week was ik ziek en kwam een vriendin soep brengen. Heel lief. Toch mis je bij je vrienden de intieme omgang die je met je vriend zou hebben. Wat mijn ouders al 35 jaar lang hebben bewonder ik. Dat wil ik ook! ”

single stephanie
Stephanie

Ben jij of ken jij die leuke man die perfect past bij Bente, Stephanie of Zişan? Stuur een mail naar redactie@viva.nl o.v.v. Happy Single waarin je jezelf voorstelt en met een leuke foto van jezelf. Wij zorgen ervoor dat je mail bij de desbetreffende single komt!

Meer lezen over de single vrouwen? In VIVA 15 lees je meer! Het blad ligt nu in de winkels of kun je hier bestellen.

Beeld: Sjoerd Geuke