Heimelijke genoegens: Taylor Swift

Met ‘Bad blood’ schudt Taylor Swift weer een stukje van haar tuttige imago af. Op het VIVA-forum bombardeerden ze haar tot favoriet voor de Heimelijke Genoegens van deze week.

Kijkvoer
“Ik ben verslaafd aan hap-slik-weg-tv. Een soort fastfood voor je ogen. ‘Teen mom’ en ‘16 and pregnant’ op MTV of kattenfilmpjes op YouTube: ik krijg er nooit genoeg van.”

CatPaint
“CatPaint is een app waarmee je katten in je foto’s kunt plakken. Ik CatPaint zo’n beetje mijn hele fotobestand. Weird, eigenlijk. Ik stuur ze ook door naar vrienden – die worden er inmiddels gek van.”

Olivia Benson
“Ik ben de grootste fan van detective Olivia Benson uit ‘Law & order: special victims unit’. In m’n vrije tijd kijk ik gerust vijf afleveringen achter elkaar. Het voelt een beetje alsof Olivia en ik BFF’s zijn.”

Mad woman
“Soms fantaseer ik stiekem over een ander beroep. Als ik niet zou zingen, zou ik creatieve dingen willen doen, zoals reclamecampagnes bedenken à la ‘Mad men’ of een roman schrijven. Met kinderen werken lijkt me ook te gek.”

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.