Hoofdredacteur Debby over Valentijnsdag: ‘Het concept heeft mij nooit kunnen bekoren’

Debby Gerritsen

Het concept Valentijnsdag heeft – oké, hier bromt mijn innerlijke Maarten van Rossem – mij nooit kunnen bekoren. Té massaal, té commercieel etc.. Maar goed. Op Valentijnsdag vieren we de liefde en die mag wat mij betreft elke dag geconsumeerd én gevierd worden. Want zeg nou zelf, echte liefde vinden (en houden), zonder al te veel kleerscheuren en littekens op te lopen, is geen sinecure. Of zoals de Amerikaanse zangeres Pat Benatar het zo mooi zong: love is a battlefield. Daar kan model Joëlle Witschge over meepraten. Na het stuklopen van haar stormachtige knipperlichtrelatie met zanger Waylon liep ook de liefde met danser (en ex van Madonna) Timor Steffens op de klippen. Joëlle leek eind vorig jaar eindelijk de ware te hebben gevonden in Kriss Kross-dj Sander Huisman die in RTL Boulevard al uitriep dat zij de vrouw was met wie hij wilde trouwen. Helaas bleek ook dit sprookje geen lang leven beschoren. Aan de keukentafel van haar ouders vertelt Joëlle, die afgelopen jaar ook naast haar vader Richard te zien was in Expeditie Robinson, alles over haar leven als dochter van een profvoetballer, haar ambities en haar turbulente liefdesleven.

Verder in deze VIVA het aangrijpende verhaal van Anne Hamers, die op haar zestiende hiv kreeg van haar eerste vriendje. Nu, op haar 28e, geeft ze voorlichting over deze slopende ziekte in de hoop de hardnekkige voordelen voor eens en altijd uit de weg te ruimen. Gesteund door de liefde van haar familie en haar man. Let love rule.

Debby Gerritsen
Hoofdredacteur VIVA

Deze editorial is afkomstig uit VIVA 7-2018. De editie ligt in de winkel van 14 t/m 20 februari. Je kunt de editie ook hieronder online bestellen.

»BESTEL VIVA ONLINE | KLIK HIER «