Hotspots: 3x de beste vegaburgers

vegaburgers

Vegans en vegetariërs opgelet: bij deze restaurants eet je de lekkerste vegaburgers. Ook voor vleesliefhebbers zijn deze burgers het proeven waard.

100% vegan

Een sappige burger met een milkshake on the side (met of zonder tic) en dát helemaal plantaardig. Klinkt te mooi om waar te zijn? Is het niet! Proef zelf maar bij Deer mama, vegan mylk & burger bar in hartje Amsterdam. Trouwens ook hét adres voor verrukkelijk vegan ijs in alle smaken van de regenboog.


deermama.nl

Lees ook
Hotspots: 3x de leukste foodmarkten

De keuze is reuze

Alle gerechten bij Rozey in Rotterdam zijn vegetarisch, dus ook de burgers; van de Mexicaanse tot de klassieke miniburger met cheddar, burgersaus, tomaat, sla en augurk. Voor een schappelijk all-in prijsje kun je hier van alles proeven en bestellen. Ook de drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.


rozey.nl

Stukkie paradijs

Welcome to paradise, zeggen ze in de Rum Club in Utrecht. In deze tropische oase – denk: palmbomen, felle kleuren en een vrolijke afspeellijst op de achtergrond – kunnen vegetariërs en veganisten ook prima terecht. Bestel een tulum burger en een exotische cocktail aan de tiki-bar. Een vrolijk avondje gegarandeerd.


rum-club.nl

What we like komt uit VIVA-2020-36. Dit nummer ligt t/m 8 september in de winkel of kun je hier online bestellen.

»BESTEL VIVA ONLINE | KLIK HIER «

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.