Hoofdredacteur Debby: ‘In bed met Tatum is terug in VIVA. And better than ever!’

Debby Gerritsen

Geen vlees eten is voor de meesten van ons al een behoorlijke opgave. VIVA’s stagiair Michelle trok dan ook wit weg bij de vraag een maand lang vegan te eten. Geen vlees, kaas, melkproducten en eieren. Dat is even slikken voor iemand die is opgegroeid op het platteland in het Oosten. Of de challenge geslaagd is, lees je in VIVA editie 4. Voor haar stage is ze in ieder geval met vlag en wimpel geslaagd!

Ik kom uit hetzelfde dorp als Michelle, maar al vroeg lonkte voor mij de grote stad. Als kind zag ik Amsterdamned, een thriller over een moordlustig monster in de grachten van Amsterdam, en dat sprak tot de verbeelding. Vooral de rol van Tatum Dagelet als Anneke Visser, de puberdochter van hoofdrolspeler Huub Stapel, maakte veel indruk. Ik vond haar zo knap en stoer; dat had ik nooit gedurfd (of gekund). Later, tijdens mijn stage bij de producent van het tv-programma Brutale meiden (waarin ze samen met Jennifer de Jong medialand op z’n kop zette), kwam ik Tatum weleens tegen, maar ik durfde haar niet aan te spreken. Daar was ik te schijterig voor. Ik was inmiddels ook – als trouwe VIVA-lezer – fan van haar rubriek In bed met Tatum. Jarenlang dook ze voor VIVA met de leukste mannen het bed in. Michiel Huisman, Johnny de Mol, Waldemar Torenstra… zelfs Mark Rutte viel voor haar charmes. Ik miste haar in VIVA en heb daarom de stoute schoenen aangetrokken. In bed met Tatum is terug in VIVA. And better than ever!

Debby Gerritsen
Hoofdredacteur VIVA

Deze editorial is afkomstig uit VIVA 4-2018. De editie ligt in de winkel van 24 t/m 30  januari. Je kunt de editie ook hieronder online bestellen.

»BESTEL VIVA ONLINE | KLIK HIER «