JayJay Boske: ‘Ik hou van ruige sex’

jayjay boske

Blessures maakten een einde aan zijn rugbycarrière, maar gelukkig komt JayJay Boske (28) ook als presentator goed uit de verf. Een gesprek over trio’s, harde sex en te veel voelen.

Relaties

“Ik heb me nooit geschikt in een relatie, ik verwachtte altijd dat mijn vriendinnen zich aan mij aanpasten. Bovendien kies ik niet de makkelijkste vrouwen. Een relatie wordt moeilijk als je niet alles geeft, en dat heb ik nooit gedaan, want dan word je kwetsbaar. Ik speel rugby en heb veel fysieke pijn gehad, maar de pijn die je voelt als het niet goed gaat in de liefde, is sick. Ik heb het gevoel dat ik mezelf er nu wel helemaal in zou kunnen gooien, maar mijn grote angst is dat ik nooit iemand zal tegenkomen. Het is al zo vaak misgegaan dat ik soms denk: het moet wel aan mij liggen. Ga ik ooit iemand ontmoeten die me accepteert zoals ik ben, en misschien belangrijker: die ik kan accepteren zoals zij is?”

Stevig

“Ik hou van ruige sex. Binnen bepaalde grenzen, geen heftige dingen. Het is toch zo ook al geil en leuk genoeg? Het mag wel stevig zijn. Ja, denk je dat ik als rugbyer van heel lieve, zachte sex hou? Dat zou een beetje raar zijn toch? Trouwens: óf negentig procent van de vrouwen houdt van stevige sex, of ik trek alleen maar zulke vrouwen aan. Je moet wel de juiste snaren raken en respect hebben. Vertrouwen en respect, daar gaat het om.”

Afknapper

“Er is niks erger dan dat iemand heel onzeker is. Weg chemie! Doe in elk geval alsof. De eerste keer dat ik sex had, zei ik dat ik het al een paar keer had gedaan. Dat maakte haar relaxter, terwijl ik geen idee had waar ik mee bezig was. Echt nul. Het ging zoals het bij iedereen gaat. Toen ik klaar was, dacht ik: o. Is dit het? Is dit het echt? Nou, dit hoeft nooit meer van mij. Maar hoe meer je oefent, hoe beter je wordt. Dat is met alles zo. Daarom hou ik ook niet van onenightstands.”

TEKST IRIS VANDEMOORTELE | FOTO’S CORNELIE TOLLENS