Jaymz Pool: ‘Ik had wel vier Tinder-sexdates per week’

jaymz pool

Hij opent het ene na het andere hippe restaurant (Wilde Zwijnen, TrouwAmsterdam), roert dagelijks tot s’ avonds laat in de pannen én maakt als het even kan nog een dansje. Maar ook in de slaapkamer weet topkok Jaymz Pool (42) van geen ophouden.

Sexappeal

“Ik hou van lange vrouwen, kleine vrouwen, blond, donker… Ik weet wat ik mooi vind, maar dat kan van alles en nog wat zijn. Intelligentie vind ik belangrijk. Als iemand niet slim is, raak je snel op diegene uitgekeken. En ik vind vrouwen die van sex houden aantrekkelijk. Dat voel je aan iemand, sommige vrouwen stralen dat uit. Ik durf niet te beweren dat ik er een zesde zintuig voor heb, maar het is een bepaalde manier van bewegen, een bepaalde geur… Het is moeilijk te zeggen wat het precies is, maar ik vind het heel verleidelijk.”

Tinderverslaving

“Ik ontdekte Tinder en dacht: dit is eigenlijk heel grappig. Als je elkaar goedkeurt, ga je wat berichtjes sturen en soms afspreken. Dan klikt het, of niet. Het draait best vaak uit op sex. Ik ben een tijdje gestopt met Tinder omdat ik verslaafd begon te raken. Het liep totaal uit de hand; vier keer in de week met een ander, dat is écht too much. Nu doe ik het rustiger aan. En misschien hoop je deep down dat je de ultieme vrouw ontmoet. Dat is me een keer gebeurd: ik leerde een vrouw kennen die op alle punten leuk was, en heb toen even niet getinderd. Maar het werkte uiteindelijk niet.”

Beste standje

“Eerlijk gezegd vind ik het allemaal even lekker. Maar wat écht ontzettend goed is, is als een vrouw… Ik ga het je laten zien! (Jaymz drapeert uw verslaggeefster over het bed.) Dus ik lig op mijn rug, en dan zit jij op je hurken en heb je je handen naast je staan. Dat is heel lekker. Dat is de shit. En dan heb ik nog een trucje, maar ik weet niet of VIVA-lezeressen dat wel willen weten… Nou goed: als je op je rug ligt en je houdt je benen bij elkaar, en de man is in je en doet zijn handen zo onder je billen. Dan heb je clitorisen G-spot-actie tegelijkertijd.”

Benieuwd wat Jaymz ná de sex doet? Het hele interview vind je in VIVA41, nu in de winkel.

TEKST IRIS VANDEMOORTELE | FOTO’S CORNELIE TOLLENS