Kruisverhoor: ‘Ik heb geen vibrators of dildo’s, geef mij maar een echte piemel’

Elke week deelt een lezer de avonturen van zijn of haar geslachtsdeel in woord én beeld. Deze keer: Eva (29), werkt als Finance manager, woont in Rotterdam. Relatie: Single sinds ruim 1 jaar. Aantal bedpartners: 20 Aantal relaties 1, die 
7 jaar duurde Noemt haar vagina: Kut.

Tekst San van der Ven

Wat is de huidige gemoedstoestand van je vagina?

“Ik zou het bestempelen als verward, en vooral: opgelucht. Na zeven jaar ging mijn relatie uit, maar de vonken sprongen er qua sex al lang niet meer vanaf. Dat lag vooral aan mij. Ik had altijd een excuus: moe, druk, hoofdpijn. Ik heb zelfs even gedacht dat ik asexueel was, omdat ik nooit zin had. Gelukkig weet ik nu dat dat niet het geval is.”

Hoe vaak heb je sex?

“Er gaat tegenwoordig geen week meer voorbij zonder… De eerste keer dat ik met 
iemand anders het bed deelde, was vlak na het einde van m’n relatie. Ik vond het heel spannend, was bang dat ik het verleerd was. Hij was tien jaar jonger en we belandden in een hotelkamer. Inmiddels zijn we een jaar verder en hebben we nog regelmatig sex. Hij is mijn toyboy. Ik heb een tijd geloofd dat ik écht verliefd op hem was, maar dat bleek ik mezelf te hebben wijsgemaakt: hij was mijn lifeline die ik niet los durfde te laten. Daar kwam ik pas achter toen we elkaar bewust even niet zagen. Op de één of andere manier heb ik de neiging om aan scharrels te blijven hangen. Een nieuwe relatie? Daar moet ik nog even niet aan denken. Maar ik hoop niet dat ik oud 
en eenzaam achter de geraniums eindig.”

Hoe vaak masturbeer je?

“Minder vaak dan tijdens mijn relatie. Ik doe het eigenlijk alleen als ik naar porno kijk. Ik ben nogal visueel ingesteld. Gewoon in bed liggen en een beetje met mezelf spelen, is niets voor mij. Ik heb ook geen vibrators of dildo’s. Geef mij maar een echte piemel.”

Ben je monogaam?

“Zolang het goed zit in een relatie, geloof ik dat ik honderd procent monogaam kan zijn. Dat was ik ook in de beginjaren met mijn ex. Maar op een gegeven moment werd mijn behoefte aan aandacht groter. Ik denk dat ik tijdens mijn relatie met zo’n tien mannen heb gezoend. Verder dan dat ging ik nooit.”

Welk cijfer zou je je bedprestaties geven?

“Een jaar geleden had ik mezelf een dikke onvoldoende gegeven, nu zit ik op een 7,5. In het begin was ik terughoudend, ik vond het eng om mezelf – letterlijk – bloot te geven. Ik was afwachtend, liet het initiatief vaak bij de ander. Inmiddels heb ik geleerd dat het veel leuker is om zelf actie te ondernemen, en aan te geven wat goed voelt en wat niet. Toch denk ik dat ik soms wat schaamtelozer mag zijn. Volgend jaar streef ik naar een 9!”

Welke bedpartner wil je nooit meer 
tegenkomen?

“De scharrel die nogal een impact had op mijn sexuele zelfbeeld. Onze eerste date was fantastisch. We hebben uren gepraat, alsof we elkaar al jaren kenden. Chic of niet, diezelfde avond doken we het bed in. Het werd een deceptie. Wat we ook probeerden: hij kreeg hem niet omhoog. Hij zei dat het door de zenuwen kwam. Kan gebeuren, dacht ik en ik keek alweer uit naar onze vervolgdate. Maar steeds voltrok zich hetzelfde drama. Zijn erectie bleef uit en ik werd zenuwachtiger, waardoor ik geen avances meer durfde te maken. Uiteindelijk hebben we in een maand tijd anderhalf keer sex gehad. Het ergste is dat híj degene was die besloot dat het niet werkte tussen ons. Hij miste de sexuele aantrekkingskracht en legde de oorzaak volledig bij mij. Hij liet me achter met zo veel vragen. Waarom werkte het niet? Wat als 
ik meer initiatief had genomen? Ik maakte 
mezelf echt gek. De eerste keren dat ik daarna met iemand anders in bed lag, was ik bang om iets verkeerd te doen. Onzin, weet ik nu. Het is zijn probleem, niet het mijne.”

Ook geïnterviewd worden voor ‘Kruisverhoor’? Mail een korte toelichting naar kruisverhoor@viva.nl

Dit artikel is afkomstig uit VIVA 38. Abonnee worden of een losse editie van VIVA bestellen? Klik hieronder:

»Bestel VIVA online | Klik hier «