Kruisverhoor: ‘Geslachtsdelen zijn niet mooi ontworpen’

Elke week deelt een lezer de avonturen van zijn of haar geslachtsdeel in woord én beeld. Deze week: Stella | Leeftijd: 30 | Werkt als: Grafisch ontwerper | Woont in: Amsterdam | Relatie: Ja, sinds 2010 | Aantal bedpartners: 10 | Aantal relaties: 3, de langste duurde 7 jaar | Noemt haar vagina: Vagijn, kut, kutje

Wat is de huidige gemoedstoestand van je vagina?

“Ready for battle. Volgens mijn app Maya moet ik vannacht of morgen ongesteld worden. Dat is me toch een hormonen-aanval, van geil tot pijnlijk en misselijk tot opgeblazen. En dat elke maand weer – wat een sterk wijffie is ze toch.”

Hoe vaak heb je sex?

“Gemiddeld 1 of 2 keer per week. Mijn vriend en ik wonen nog niet samen omdat we onze vrijheid erg belangrijk vinden. Maar als we bij elkaar zijn – een paar avonden per week – genieten we extra veel. We hebben dan trouwens niet altijd sex. Ik heb geleerd dat intimiteit, spoonen en knuffelen net zo bevredigend kunnen zijn. Dat had ik als geile tiener niet kunnen bedenken. Maar ik merk dat ik door alle stress en hectiek van het leven daar nu meer behoefte aan heb.”

Hoe vaak masturbeer je?

“Gemiddeld één keer per week. Om stoom af te blazen of sneller in slaap te komen. Soms denk ik terug aan goede sex, maar vaak doe ik het gewoon terwijl ik m’n hoofd leegmaak met een domme serie op Netflix.”

Wat is goede sex voor jou?

“Goede sex is onverwachts, hard, lang en vaak achter elkaar. Iets wat ik vaak deed toen ik onenightstands had, maar toen had ik ook telkens wat in te halen. In een relatie is dat onverwachte nog steeds belangrijk en vooral: de tijd voor elkaar nemen. Maar wel met het licht uit. Ik vind alle gedeeltes van het lichaam prachtig, maar op de een of andere manier zijn geslachtsdelen echt niet mooi ontworpen.”

Welk cijfer zou je je bedprestaties geven?

“Lastig… Ik denk door alle prestaties heen, vanaf de ontmaagding tot nu: een 7,5. Soms is het wat minder, maar in het algemeen worden mijn prestaties goed ontvangen. Ik krijg complimenten over m’n kreuntjes, de structuur van m’n vagina en hoe nat en zacht het is. Het schijnt dat ik ribbeltjes heb aan de binnenkant en dat dat een fijn gevoel geeft voor een jongen als hij me penetreert.”

Welke sexervaring wil je het liefst vergeten?

“Mijn eerste vriendje wilde iets nieuws proberen, dus legden we ’s nachts op mijn zolderkamer twee matrassen op de vloer. Ik ging liggen, met mijn nek net over de rand van het matras. Hij lifte m’n heupen omhoog om me in de lucht te beffen, maar deed dat zo snel dat ik een koprol achterover maakte. Hij hoorde ‘krak’ en ik voelde een knak tussen mijn nek en schouders in. We lachten erom, totdat ik merkte dat het toch wel 
heel veel pijn deed. Het lukt me niet eens om omhoog te komen. Toen mijn vingertoppen en tenen begonnen te tintelen en ‘mijn gevoel’ verdween, raakte ik in paniek. Hij moest huilen, dacht dat ik voor de rest van m’n leven in een rolstoel zou zitten. Na lang aandringen heeft hij de ambulance gebeld. Tegen mijn moeder zei ik dat ik uit bed was gevallen, en wonder boven wonder geloofde ze dat. Vier brandweerlui en drie giechelende ambulancebroeders later was ik naar beneden getakeld, gewikkeld in mijn Alfred Jodocus Kwak-laken. De hele buurt was wakker geworden. In het ziekenhuis bleek het te gaan om een beknelde zenuw. Ik kon zo opstaan en weglopen.”

Wat zou je nog willen ontdekken in bed?

“Een trio of sex met nog meer personen. Dat komt vast wel een keer. Als de tijd rijp is en er genoeg condooms liggen, komt het helemaal goed.”

Dit artikel is afkomstig uit VIVA 48-2016. Abonnee worden of een losse editie van VIVA bestellen? Klik hieronder:

»Bestel VIVA online | Klik hier «