Fenne: ‘Hij was zo klein geschapen, ik voelde ’m niet eens’

Geen condoom onenightstand

 Elke week deelt een lezer de avonturen van zijn of haar 
geslachtsdeel in woord én beeld. Deze keer: Fenne (27), werkt als huisarts en woont in Almere. Relatie? Ja, sinds mei. Aantal bedpartners: 11. Aantal relaties: 4, de langste duurde 3,5 jaar. Noemt haar vagina: Poes of vagina.

Wat is de huidige gemoedstoestand van je vagina?

“Zeer verzadigd en gelukkig. Ze is nog vol van de sex van gisteravond.”

Hoe vaak heb je sex?

“Mijn vriend en ik zien elkaar drie tot vijf keer per week. Dan hebben we altijd sex. We zijn nog niet lang samen en zitten in de fase dat we niet van elkaar kunnen afblijven. We worden ook steeds vrijer in bed, durven meer, ontdekken wat de ander lekker vindt, proberen nieuwe standjes uit. Niet per se op gekke plekken, al hebben we elkaar laatst wel een beetje lopen ophitsen in een pas-
kamer. Als ik hem een tijdje niet gezien heb, doen we het meteen bij binnenkomst. Mijn vriend weet precies de juiste knoppen te 
raken en kan likken als de beste. Op het 
moment fantaseer ik niet over andere 
mannen. Het is zelfs zo erg dat ik als ik met mezelf speel, alleen aan hem kan denken.”

Hoe vaak masturbeer je?

“Gemiddeld een keer per week, thuis in bed of soms onder de douche. Dan gebruik ik geen speeltjes, maar kijk wel porno. Alleen als ik er echt de tijd voor neem, gebruik ik een vibrator. Dat komt bijna niet meer voor, omdat ik veel liever met mijn vriend speel.”

Hoe ziet je ideale man eruit?

“Donker haar, een drie-dagen-baardje, lang, gespierde armen en mooie ogen. Hij moet niet ijdeler zijn dan ik, of expres boeren en winden laten waar ik bij ben. In bed knap ik af op mannen die één keer een trucje hebben uitgehaald om mij te laten klaarkomen en dan denken dat dat De Manier is. Dat heb ik ooit meegemaakt met een bedpartner: hij was niet meer te stoppen, deed niets anders meer. Het was snel klaar tussen ons.”

Geloof je in sex zonder liefde?

“Ja! Ik heb als single meerdere onenightstands gehad die fantastisch waren. Geen gezeur met gevoel, alleen pure lust. De beste ‘liefdeloze’ sex had ik ooit met een ex, omdat het weer even voelde als toen we een relatie hadden. We wisten allebei nog precies van elkaar wat we geil vonden.”

Welk cijfer zou je je bedprestaties geven?

“Een 8,5. Er is altijd ruimte voor verbetering. Ik neem vaak het initiatief, daag uit en heb gehoord dat ik goed kan pijpen. Ook zeggen mannen dat ik daarbeneden lekker ruik.”

Waar schaam je je voor in bed?

“Vroeger kon ik me met mijn A-cup nog druk maken om de grootte van mijn borsten, maar dat heb ik nu helemaal niet meer. Dat komt ook door mijn vriend, die me overlaadt met complimenten over mijn lichaam.”

Welke bedpartner wil je nooit meer 
tegenkomen?

“Een onenightstand bij wie ik niet eens voelde dat hij al naar binnen was bij me. Hij was zó klein geschapen, je kon het eigenlijk geen piemel noemen. Ik zei nog: ‘Hij zit er niet in.’ En hij: ‘Jawel hoor, de hele tijd al.’”

Wat is de meest bijzondere plek waar 
je ooit sex had?

“Dat was met mijn ex in een baai in de 
Dominicaanse Republiek. Helemaal verlaten, met supermooi uitzicht.”

Wat wil je nog ontdekken in bed?

“Ik wil nog wel experimenteren met speeltjes. En ik wil proberen meer te praten in bed – geile praat, bedoel ik. Mijn vriend doet dat soms. Hij herhaalt bijvoorbeeld mijn naam en zegt dingen als: ‘Ik ga je neuken’ en ‘Je bent zo lekker strak’. Dat geeft me zelfvertrouwen én windt me enorm op. Zelf moet 
ik nog een drempel over. Tot nu toe wist ik niets terug te zeggen om hem op te geilen. Het voelt toch gek om daar ineens mee te beginnen als je dat nog nooit gedaan hebt.”

Ook geïnterviewd worden voor ‘Kruisverhoor’? Mail een korte toelichting naar kruisverhoor@viva.nl

Dit artikel is afkomstig uit VIVA 45. Abonnee worden of een losse editie van VIVA bestellen? Klik hieronder:

»Bestel VIVA online | Klik hier «