Kruisverhoor: ‘Per ongeluk had ik zijn eikel beschadigd’

Elke week deelt een lezer de avonturen van zijn of haar geslachtsdeel in woord én beeld. Deze week: Linde | 
Leeftijd: 28 | Werkt als: Lerares basisonderwijs | Woont in: Amsterdam| Relatie: Single, sinds 1,5 maand | Aantal bedpartners: 19| Aantal relaties: 1, die één maand duurde| Noemt haar vagina: Vajayjay

Wat is de huidige gemoedstoestand van je vagina?

“Al denk ik door mijn Tinderleven een paar keer per dag aan seks, momenteel voelt ze zich onbemind. Ze kan wel wat positieve aandacht gebruiken.”

Hoe vaak heb je seks?

“Dat wisselt. Er was een tijd dat ik zeker één keer per week of vaker seks had, zonder relatie. Nu ben ik daar rustiger in en is dat nog hoogstens één keer per twee weken. De mannen met wie ik naar bed ga, leer ik kennen via Tinder of Happn. Daten is altijd weer spannend, maar ook leuk. Het liefst spreek ik thuis af en eigenlijk draait het altijd uit op seks. Ik zou graag een relatie willen hebben. Die had ik tot voor kort en dat was heel leuk, maar er miste toch een bepaalde chemie tussen ons.”

Hoe vaak masturbeer je?

“Ongeveer één keer per week. Ik merk dat ik er minder de tijd voor neem als ik het druk heb. Als ik het doe, gebruik ik mijn handen en een vibrator.”

Welk cijfer zou je je bedprestaties geven?

“Een 8, omdat ik weet wat ik kan. Het moet trouwens wel van twee kanten komen. Sommige mannen willen het liefst dat jij al het werk doet, maar daar heb ik geen zin in. Als hij zijn best doet, doe ik ook meer moeite. Ik heb van verschillende bedpartners gehoord dat ik goed ben in orale bevrediging. Dat beschouw ik als een compliment. Ik hou van liefdevolle seks: veel knuffelen, strelen en zoenen. Maar op het moment suprême mag het er best een beetje hard en wild aan toe gaan. De beste standjes? Missionaris met mijn benen omhoog, ik bovenop, of doggy terwijl ik op mijn buik lig. Dirty talk hoeft van mij niet zo, dat leidt maar af.”

Wat is de gekste plek waar je ooit seks had?

“Ik heb het nog nooit op een echt spannende plek gedaan. Gek was het wel toen ik het met een man deed in zijn eenpersoonsbedje. Hij woonde nog bij zijn ouders, die op dat moment niet thuis waren.”

Wat zou je nog willen ontdekken?

“Een trio met twee mannen staat op mijn verlanglijstje. Tegelijkertijd lijkt het me heel eng om dat met twee onbekende mannen te doen. Daarom is het er nog niet van gekomen.”

Welke bedpartner wil je nooit meer tegenkomen?

“Dat zijn er meerdere. Zo had ik ooit seks terwijl ik ongesteld was. Op een gegeven moment pakte hij zijn spullen en vertrok. Ook heb ik een paar keer het bed gedeeld met jongens die er niet bij wilden zoenen. Vond ik raar. En ik heb ook weleens geblunderd. Een keer was ik een jongen oraal aan het bevredigen. Hij genoot ervan, dus ik ging enthousiast verder. Na een tijdje kwam hij klaar in mijn mond. Toen ik het uitspuugde, zag ik dat er bloed bij zat. Van mijn gehemelte, dacht ik. Waarschijnlijk had ik toch iets te hard mijn best gedaan. Toen we later op de avond seks wilden hebben, bleek dat het zíjn bloed was geweest: ik had zijn eikel per ongeluk beschadigd met het spalkje achter mijn tanden. En het deed heel veel pijn. Een week later konden we pas weer seks hebben.”

Dit artikel is afkomstig uit VIVA 07-2017. Abonnee worden of een losse editie van VIVA bestellen? Klik hieronder:

»Bestel VIVA online | Klik hier «