Kruisverhoor: ‘Soms blíjven gasten maar 
likken terwijl ze ernaast zitten’

Elke week deelt een lezer de avonturen van zijn of haar geslachtsdeel in woord én beeld. Deze week: Katie, leeftijd 32, werkt als directiesecretaresse en woont in Rotterdam. Relatie: Nee, single sinds 2,5 jaar. Aantal bedpartners: 28. Aantal relaties: 4, 
waarvan 2 serieus. Noemt haar vagina: Kutje

Tekst San van der Ven

Wat is de huidige gemoedstoestand van je vagina?

“Een beetje verveeld. Ze krijgt weinig aandacht. De laatste keer goede sex kan ik me 
al bijna niet meer herinneren. Het is niet dat ik niet wil, ik kom gewoon weinig leuke gasten tegen. En ik hou er niet van om iemand in de kroeg op te pikken. Dat doe ik alleen als ik écht te lang geen sex heb gehad.”

Hoe vaak heb je sex?

“Als ik net verliefd ben, doe ik het het liefst 
zo vaak mogelijk: twee, drie keer per dag. 
Of we blijven een heel weekend in bed liggen, net als John en Yoko. Maar dan mét sex. Op een gegeven moment wordt dat 
natuurlijk wat minder, er zijn ook nog andere dingen in het leven. Maar als ik mezelf ertoe moet zetten om sex te hebben, wordt het tijd om eens kritisch naar de relatie te kijken.”

Hoe vaak masturbeer je?

“Dat gaat heel erg in vlagen. Soms denk ik er weken niet aan en soms heb ik er ineens zin in. Zeker als ik een jongen leuk vind met wie ik nog geen sex heb gehad. Dan maak ik me een levendige voorstelling van hoe het de eerste keer zal zijn, met een lekkere cliché pornoverhaallijn. Dat hij ineens voor de deur staat om een blikopener te lenen, bijvoorbeeld. We kijken elkaar even aan, hij komt binnen en vervolgens hebben we sex op elk denkbaar oppervlak in huis. Totaal onrealistisch, maar wel leuk.”

Wat is je vroegste sexherinnering?

“Ik was denk ik een jaar of elf. Ik had een zolderkamer en m’n beste vriendin bleef in het weekend vaak bij me logeren. Tegen mijn ouders zeiden we dan dat we gingen slapen, maar stiekem keken we sexfilms 
op SBS6. Over van die boerderijen waar 
een groep vrienden zich ineens aan elkaar 
vergrijpt. Die vriendin en ik zaten tijdens 
het kijken nooit aan onszelf of elkaar hoor. We waren gewoon nieuwsgierig.”

Ben je monogaam?

“Ja. Altijd geweest ook. Ik kan me voorstellen dat je daar na een aantal jaar afspraken over maakt met je partner, dat het allemaal wat vrijer is. Maar ik ben nog nooit op dat punt gekomen met iemand.”
Wat vind je in bed de grootste afknapper?
“Soms blíjven gasten maar likken, terwijl ze ernaast zitten. Superlief hoor, maar dat werkt natuurlijk niet. Ik probeer ze meestal een paar keer naar de goede plek te leiden, maar op een gegeven moment fake ik het. In een relatie zou ik dat trouwens nooit doen. Als je eenmaal begint, blijf je bezig. Gelukkig waren al mijn vriendjes goeie beffers.”

Geloof je in sex zonder liefde?

“Als je echt van iemand houdt, dan kan sex magisch zijn, alsof je high bent. Maar een onenightstand kan ook heel leuk zijn. Een jaar of twee geleden was ik op een feestje met een vage bekende. Op een gegeven moment keken we elkaar aan, allebei supergeil. We gingen naar mijn huis, hebben alle drugs gebruikt die ik nog had liggen en hadden de beste sex in tijden. Na die nacht heb ik hem nooit meer gezien, maar het was te gek.”

Wie wil je nooit meer tegenkomen?

“Ik was met een vriendin op vakantie in 
Bulgarije, waar we in een club aan de praat raakten met twee gasten. Na twee liter wodka en een kus wilden we zonder de heren naar huis, maar ineens doken ze op bij de voordeur. Degene die het op mij voorzien had, wilde me niet loslaten voordat we sex hadden gehad. Bijna ging het mis, want 
hij was echt veel sterker. Gelukkig had zijn vriend door wat er gebeurde en nam hij hem mee naar huis. Sindsdien doe ik het 
wat rustiger aan met de drank.”

Ook geïnterviewd worden voor ‘Kruisverhoor’? Mail een korte toelichting naar kruisverhoor@viva.nl

Dit artikel is afkomstig uit VIVA 36. Abonnee worden of een losse editie van VIVA bestellen? Klik hieronder:

»Bestel VIVA online | Klik hier «