Lize Korpershoek: Wat doe je als je beste vriend opeens zegt: ‘Ik denk dat jij heel goed in bed bent’

lize korpershoek

Mannen zijn soms onbegrijpelijk, zowel in vriendschappen als in relaties. Hoe deal je ermee? Socialmediasensatie Lize Korpershoek (32) geeft raad.

 

Hoi!
Wat doe je als je flink aan het borrelen bent met je beste vriend (al tien jaar!) en hij opeens zegt: ‘Ik denk dat jij heel goed in bed bent’ en ‘Op die Instagram-foto zag je er echt superhot uit’. Ik val totaal niet op hem en hij voor zover ik weet ook niet op mij. Plus: hij heeft een vriendin.

Hey,
Wat rot dat er nu iets raars hangt tussen jou en je beste vriend. Er zijn allerlei situaties mogelijk: misschien is hij al jaren verliefd op je, of zat je in een verborgen camera-programma. Het zou natuurlijk ook kunnen dat hij dit zei als (ongepast) compliment zonder er zelf al te veel gevoelens bij te hebben. Maar het voelde niet fijn voor jou, dus klopt er iets niet aan de situatie. Zeg dat je je niet op je gemak voelde bij wat hij laatst dronken zei. Jullie zijn beste vrienden, erover praten moet kunnen, lijkt me!
Succes!

Ook een prangende levensvraag voor Lize? Mail naar redactie@viva.nl en check Lize’s YouTubekanaal voor meer advies. 

Meer ‘Adviezen van Lize’ lees je in VIVA 4-2018. Het nummer ligt van woensdag 24 t/m dinsdag 30  januari in de winkel of kan je hieronder online bestellen. 

»BESTEL VIVA ONLINE | KLIK HIER «