Matsoe Matsoe: “Ik dacht: dit wordt de avond van mijn leven”

matsoe matsoe

We kennen ‘m uit Oh Oh Cherso, Sterren Springen en Everybody loves Joey, maar wat spookt dj Matsoe Matsoe eigenlijk uit in bed? VIVA dook met Joey Spaan (23) in bed en ondervroeg ‘m over zijn slaapkameravonturen.

Wat slaapt fijner: samen of alleen?
“Eens per maand mis ik een paar lekkere billen tegen me aan. Maar niet te vaak, alleen slapen vind ik heerlijk. Ik moet er niet aan denken elke dag een vrouw tegen me aan te hebben liggen. Ga lekker naar je eigen nest, denk ik dan. En zij waarschijnlijk ook. Ik ben namelijk een drukke slaper. Ik lul hele verhalen, al heeft niemand ooit kunnen ontcijferen wat ik tijdens mijn slaap zoal zei. Ik ben gek op dromen, dat doe ik veel. Ik droom vooral leuke dingen. Afgelopen nacht droomde ik dat ik een goede boef was, die banken overvalt. Gister racete ik op een blauwe motor door de stad.”

Aan welke herinnering denk je liever niet terug?
“Die keer dat ik een gigantisch feest bij mij thuis gaf. Ik kwam mijn slaapkamer binnen en zag twee mooie vrouwen op mijn bed zitten. Ik kende ze niet, maar dacht: fijn, ja toch! Dit wordt de beste avond van mijn leven. Maar even later kregen die twee slaande ruzie, omdat de een tegen de ander zei dat ze naar huis moest, omdat ze een vriendje had. Scheldend stormde ze de deur uit. De ander rende er achteraan en ik bleef alleen over. Zat ik daar alleen op mijn bed. Ik heb het nooit over kunnen doen, helaas.”

Je woont nog thuis. Neem je daar ook vrouwen mee naartoe?
“Jawel, maar ik doe het niet vaak. Niet vanwege mijn ouders, die slapen dan toch al. Mijn vader zou het alleen maar leuk vinden als ik elke week een ander wijf meenam, die vindt dat wel stoer. Mijn moeder vindt me dan een slet. Die zou het leuk vinden als ik een vriendinnetje had, maar daarvoor heb ik het nu te druk.”

Foto: Anke van der Meer. Tekst: Milou van Roon
Het hele interview met Joey lees je in VIVA 29, die tot en met dinsdag 15 juli in de winkels ligt.