Nathan Moszkowicz: ‘Ze schrok niet van mijn achternaam’

Nathan Moszkowicz

VIVA drinkt elke week een biertje met een leuke man. Deze week: Nathan Moszkowicz (22), de artiestenmanager van o.a. Géza Weisz, Manuel Broekman én zijn vader Bram.

Wodka spa-rood

“Elk weekend ben ik de hort op met ‘mijn’ artiesten die overal in het land moeten draaien. Dan kom je in kroegen terecht, in discotheken, in schuren. Echt van Friesland tot Maastricht. Als manager ga ik zo vaak mogelijk mee. Misschien drink ik één drankje voor de leuk, maar het blijft toch werk. Donderdag is mijn vaste uitgaansavond, dan ga ik sowieso ergens een drankje doen. Meestal is dat Heineken of nee… op het moment ben ik helemaal into de gin-tonics. Hiervoor dronk ik wodkaatjes-spa rood. Niet om af te vallen, maar omdat ik het lekker vind. Ja, echt, maar je moet wel weten waar je het bestelt. Bij Suzy Wong krijg je er bijvoorbeeld een scheutje vanillelikeur doorheen. Dat kan ik de hele avond drinken.”

Veroveraar

“Ik val op meisjes die grappig zijn. En er leuk uitzien uiteraard. Aan openingszinnen moet je nooit doen, nooit. Maar ik ben wel iemand die op meisjes afstapt en geïnteresseerde vragen stelt. Als het dan niet lukt, ga ik boos naar huis: ik kan niet tegen m’n verlies. Sinds een halfjaar heb ik een vriendin, mijn eerste relatie ooit. Ze wilde in het begin niks van me weten en deed kortaf. Waardoor ik dacht: hé, dit is een speciaal meisje. Ik moest hard vechten en uiteindelijk bleek ze me toch leuk te vinden. Wat ook zo tof aan haar is: ze schrok niet van mijn achternaam. Die draag ik bij me en dat is niets negatiefs, maar het is ook niet zo dat ik altijd wil worden gezien als ‘de zoon van’. Voor haar speelde dat helemaal niet.”

Het hele artikel met Nathan lezen? Je vindt ‘m in VIVA 16! Het blad ligt nu in de winkel, of kun je hier bestellen.

Foto: Anke van der Meer