Net als in de film: 3x een buitenbioscoop

Met de warme temperaturen (in het vooruitzicht) moet je er misschien niet aandenken om zwetend en al in een bioscoop te gaan zitten. Maar daar is wat op bedacht: de buitenbioscoop. Pak je klapstoel en wat popcorn erbij en geniet op deze plekken van bijzondere films.

Altijd plek

Zin in een lekkere romcom of toch liever een spannende thriller? Bij Pllek, op de NDSM-werf in Amsterdam, bepaal jij wat er gedraaid wordt op de dinsdagavond. Meld je aan voor het Facebookevent Films with a view en stem op je favoriete film. T/m september elke dinsdag om 22.30 uur. Kaarten zijn vijf euro.

Plein maar fijn

Onder de Rotterdamse sterrenhemel geniet je van 8 t/m 26 augustus van zowel onbekende arthousefilms als grote Hollywoodblockbusters, mét live filmmuziek. Pleinbioscoop is de grootste openluchtbioscoop van Europa en vindt elke zomer plaats in het Museumpark. Kaarten koop je vanaf vier euro en voor één euro huur je er een klapstoel bij.

Het bos in

Midden op de Veluwe, vlak bij Apeldoorn, geniet je van 17 t/m 25 augustus in de openlucht van films die op dat moment ook in reguliere bioscopen te zien zijn. Extra leuk: op de wandelroute naar het filmterrein treden verschillende artiesten op. Tickets vanaf acht euro (early bird) per persoon.

Meer tips lees je in VIVA 25. Deze editie ligt t/m 26 juni in de winkel of kan je hieronder online bestellen.

»BESTEL VIVA ONLINE | KLIK HIER«

Beeld: iStock