Goed voor ieder: 3x online workshops

wwl 17

Iedereen kan op dit moment wel een beetje positieve afleiding gebruiken. Deze workshops helpen je daar gegarandeerd mee. Dit zijn 3x online workshops om je (mentale) gezondheid weer een beetje op te krikken. 

Plant zoekt bord

Plantaardig eten lastig? Niet met Go with the glow. Zij bieden een e-book vol tips, geven goede redenen om groen te eten en maken het met een weekmenu dat bestaat uit zeven ontbijtjes, complete lunches, voedzame avondmaaltijden, toetjes en tussendoortjes makkelijk om er serieus werk van te maken.

1 wwl 17

Pretboeket

Nu je huis ook even je werkplek, koffietentje en sportschool is, is het leuk om de boel op te fleuren. Op haar Instagram-account laat Jennifer Laarman zien hoe je goede boeketten maakt van droog- en verse bloemen. Liever in de tuin of op je balkon aan de slag? Via online Zoom-lessen leert ze je creatief te zijn met bloemen uit eigen tuin.

2 wwl 17
jenniferlaarman.nl

In de vingers

Melissa Kamstra houdt van praktische spiritualiteit. Ze heeft niks met glazen bollen, maar kan je wel leren handlezen. Voel je onrust? Mis je een doel? Heb je moeite met keuzes maken? Met haar cursus (bestaande uit acht modules, dik drie uur videomateriaal en verschillende e-books) ontdek je de grondbeginselen van het handlezen én inzichten over jezelf.

3 wwl 17
handcoach.nl

What we like komt uit VIVA-2020-17. Dit nummer ligt t/m 28 april in de winkel of kun je hier online bestellen.

»BESTEL VIVA ONLINE | KLIK HIER «

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.