Op de kleintjes letten: 3x leuke winkels

support your local

Al zijn we gauw geneigd om op de vertrouwde grote namen af te stappen, kan het geen kwaad om eens wat verder te kijken. De steden (en het internet) zitten vol met verborgen pareltjes waar je de mooiste unieke dingen kunt kopen. Dit zijn 3 kleine winkels die je niet mag missen.  

Pen en papier

Voor de leukste kantoorartikelen (notitieblokken, pennen, kaarten en papier) is Like stationery aan de Prinsenstraat in Amsterdam hét adres. De boetiek is wegens corona gesloten, maar de webshop draait gelukkig wel door. En met de code HOMEDESK2020 krijg je daar nu nog 20% korting ook!


likestationery.com

Bestelboetiek

Voor als je thuis een keer iets anders aan wil dan je huispak: kledingwinkel Make my day verkoopt hun outfits vanaf nu via Instagram-stories. Ook voor (maat)vragen of (kleding)advies kun je ze een berichtje sturen. Woon je in Nijmegen en omstreken? Dan bezorgen ze binnen 24 uur gratis.


makemydaynijmegen.nl

Grote boodschap

Terwijl de supermarktschappen worden leeg geplunderd, kunnen veel ondernemers hun lokaal geproduceerde producten niet kwijt. Met de campagne #supportyourlocalsNL worden chefs en restauranthouders geholpen. Voor € 45 heb je een groot boodschappenpakket vol lokale producten.


supportlocals.nl

What we like komt uit VIVA-2020-15. Dit nummer ligt t/m 14 april in de winkel of kun je hier online bestellen.

»BESTEL VIVA ONLINE | KLIK HIER «

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.