OPROEP: Ongelijke borsten? Toffe tattoo’s? VIVA zoekt nieuwe kandidaten voor AnyBody

anybody

Al jaren is AnyBody dé iconische rubriek waarin mensen in hun blootje, onherkenbaar worden afgebeeld. Nu het einde van 2017 nadert, en we bijna champagnepoppend het nieuwe jaar in knallen, is het ook tijd voor een kakelverse, vernieuwde AnyBody. En dat betekent dat we op zoek zijn naar nieuwe kandidaten!

Met een team professionals en een fantastische, intieme studio te hartje Amsterdam, zullen de kandidaten op een integere, prachtige wijze worden geportretteerd.  Hiervoor is VIVA op zoek naar:

Vrouwen met ongelijke borsten

Alle vrouwen hebben ongelijke borsten, dat is niks nieuws. Maar is het bij jouw boezemvrienden meten met twee maten? Ben jij – geheel terecht – trots op jouw borsten en durf jij (anoniem) voor de camera uit de kleren te gaan? Dan zijn we op zoek naar jou.

Mannen en vrouwen met tatoeages

Heb jij een tatoeage? Een levensgrote, een kleine, of eentje met een bijzonder verhaal? Ben jij trots op jouw tattoo of heb jij juist spijt als haren op je hoofd? Voor het thema ‘Plakplaatjes’ zoeken we mannen en vrouwen met een tattoo die hier meer over willen vertellen.

Krachtpatsers

Ben of ken jij een krachtpatser? Een vrouwelijke fitnessatleet of een man met een doorgewinterde sixpack en goedgekweekte spierballen? Voor de intieme reeks ‘Krachtpatsers’ zetten we alle krachtpatsers in het zonnetje.

Vrouwen met een borstvergroting

Heb jij je borsten operatief laten vergroten? Ben je blij met het eindresultaat en wil jij met jouw verhaal in de VIVA? Voor het thema ‘Een cuppie groter graag’ portretteren we op een integere, mooie wijze jouw nieuw exemplaar.

Natuurlijk, naakt op de foto gaan is misschien eng. Maar wie meedoet aan AnyBody houdt er een prachtige foto, eeuwige roem en een vette ego-boost aan over. Als extraatje krijg je ook nog twee wellnessvouchers om je, samen met een vriend of vriendin, lekker onder te dompelen in een luxe spa.

Wil jij in VIVA’s AnyBody? Stuur een mailtje naar redactie@viva.nl o.v.v. ‘Oproep AnyBody’.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld Shutterstock