Je zal er maar wonen: 3x overnachten in het zuiden

overnachten in het zuiden
Heuvels, horizons en hapjes, in het zonnige zuiden begrijpen ze la joie de vivre. Daarom de hoogste tijd om een weekendje ‘onder de rivieren’ te plannen. Want hey, je zal er maar wonen!

The Match

De slogan van dit hotel is ‘check in and stay out’. Niet omdat ze je niet willen zien, maar omdat zij vinden dat alles in de buitenwereld gebeurt. Het hotel ligt midden in Eindhoven, dus alle winkels, bars en restaurants zijn in de buurt. En mocht je wel in het hotel willen blijven, is dat met de lekkere bedden en luxe ontbijt natuurlijk ook geen straf.
hotelthematch.com

The Dutch

Tussen de authentieke winkels, bars en restaurants van Maastricht vind je hotel The Dutch. Word wakker met een luxe ontbijt dat in je kamer wordt bezorgd, doe daarna een spelletje onder het genot van een kop koffie in de Hangout en eindig je dag met een drankje in de Lobby-Bar. Voor het perfecte weekendje weg hoef je dit hotel dus niet te verlaten.
Hotelthedutch.com

The Duke

Midden in het centrum van Den Bosch zit The Duke, een hotel dat een en al rust uitstraalt. Een weekendje ontspannen lukt hier dan ook met gemak. Van het uitgebreide ontbijt tot de yoga-sessies, je wordt hier van top tot teen in de watten gelegd. Wil je toch een beetje actie? Stap dan op een van de hotelfietsen en ontdek het mooie Den Bosch – je bent er nu toch.
thedukehotel.nl

What We Like is afkomstig uit VIVA 06-2020. Deze editie ligt t/m 11 februariin de winkel of kun je hieronder online bestellen.

»BESTEL VIVA ONLINE | KLIK HIER «