Smaakmaker: Eleonora

De smaakmaker deelt elke week zijn/haar smaak met ons. Deze week: Eleonora (nickname op het VIVA-forum) 46, actrice en casting director.

1. VIVA-forum
“Al elf jaar is het VIVA-forum mijn vaste hang out. Ik ben er elke dag wel even te vinden. Er wordt wel eens laatdunkend over gedaan, maar ik ontmoet er al jarenlang fantastische vrouwen.”

2. Knoflooksoep
“Een onovertroffen gerecht zonder (soep)concurrentie. Ik gebruik het recept uit een oude kerst-Allerhande, kook tijm mee met de bouillon en maak af met citroensap. Heerlijk!”

3. Trash tv
“Ben ik verslaafd aan. ‘My big fat American gypsy wedding’, ‘Jouw vrouw, mijn vrouw’ en ‘Utopia’. Nog nooit een aflevering gemist. Sowieso kijk ik voor mijn werk veel tv. Ik blijf graag op de hoogte van wat mijn collega’s allemaal doen.”

4. Dario en Misja
“Goede vrienden en inspirerende fashion fotografen. Ze maken de prachtigste modefoto’s en hebben de meest bijzondere mensen voor hun camera gehad. Trots op ze!” (dariomisja.com)

5. Rode lippenstift
“Je kunt me er mee uittekenen. Het staat mooi bij mijn groene ogen en aangezien ik toch bijna altijd zwarte kleding draag, kan het gewoon elke dag. Mijn favoriet van dit moment is Color riche nummer S502 van L’Oréal Paris.”

Smaakmaker Eleonora

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.