Stel nu je vragen aan Healthy Sisters Najima en Rachida

Healthy sisters

Volgende week gaat VIVA op bezoek bij de Healthy Sisters om de bloggende zussen het hemd van het lijf te vragen. Dat doen we niet met onze eigen vragen, maar met die van jou! Wat wil jij weten van Najima en Rachida?

Najima en Rachida Kharbouch vormen sinds 2014 het duo Healthy Sisters. De zussen zijn de eerste healthy Nederlands-Marokkaanse bloggers in Nederland. Vier jaar geleden zetten ze de knop om en vielen ze samen vijftig kilo af. Door gezond te eten, maar ook door te sporten. De twee lopen als een van de weinige hoofddoekdragers halve marathons en andere bekende wedstrijden. Op hun YouTube-kanaal delen ze alles: zowel hun runs als tips om Marokkaanse gerechten in een gezonder jasje te steken. Inmiddels hebben de zussen ruim 18 duizend abonnees. Vorig jaar wonnen ze de publieksprijs bij de VIVA400.

Wat zou jij van Najima en Rachida zou willen weten? Stuur je vraag naar redactie@viva.nl o.v.v. ‘Healthy Sisters’. Reageren op Facebook mag ook!

Beeld Marloes van Doorn
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.