De terrassen zijn weer open! 3x hotspots

terrassen

Zeker de laatste paar weken viel het sommigen zwaar. Het was heerlijk weer, maar we konden er niet optimaal van genieten. Nu vanaf 1 juni de terrassen weer voorzichtig geopend zijn viert iedereen een beetje feest. Wij hebben een paar leuke terrasjes op een rij gezet, die zeker een bezoekje waard zijn. Dit is 3x terras hotspots! 

Waterkant

Bij Waterkant aan de Marnixstraat in Amsterdam kun je vanaf 1 juni perfect daten: reserveringen gaan maximaal per twee. En met een beetje geluk zit je pal naast het water. IJskoud biertje en nachos erbij, niks meer aan doen.


waterkantamsterdam.nl

The streetfood club

Het anderhalvemeterterras van The streetfood club aan het Janskerkhof in Utrecht is officieel geopend. Hier drink je lekkere cocktails en geniet je van goddelijke (vegetarische) gerechten. Denk aan rode kokoscurry, gado gado, kleurrijke kroepoek met pindadip en vegan empanada. Echt, hier wil je zijn.


thestreetfoodclub.nl

De sigaar

Op een unieke locatie aan het water in hartje Groningen ligt café De sigaar. ’s Avonds kun je er romantisch borrelen onder verlichte bomen en bootjes voorbij zien varen. Alles wordt hier dagvers bereid en naast een groot assortiment dranken biedt De sigaar verrassende weekspecials van de chef.


cafedesigaar.nl

What we like komt uit VIVA-2020-23. Dit nummer ligt t/m 9 juni in de winkel of kun je hier online bestellen.

»BESTEL VIVA ONLINE | KLIK HIER «

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.