Vette Baan: Coco Chloë (31) werkt bij L’Oréal Nederland

Elke week vertelt een leuke vrouw over haar toffe job. 

Het bedrijf waar je werkt zó aantrekkelijk maken, dat collega’s er graag willen werken. Dat is waar Coco Chloë Aarts (31) zich elke dag voor inzet bij L’Oréal Nederland.

Tekst Evelien Tomaszewski / Fotograaf  Riannefotografie.nl

Beroep: Corporate Communications Director bij L’Oréal Nederland
Status: in loondienst
Main goal: boeiende content maken waardoor de medewerkers trots zijn op het bedrijf

Inspiratie 

“Dat ik mijn ‘ik ben niet goed genoeg’-gedachte achter me heb gelaten. Mede door de hulp van een cognitieve gedragspsycholoog. Er heerst nogal een taboe op het hebben van een shrink, maar ik vind het juist heel krachtig als je actief werkt aan je ontwikkeling.”

Struggles 

“De continue tweestrijd tussen werken in loondienst of werken als zzp’er. Ik heb eerder freelance gewerkt en droom ook weleens van het hebben van een eigen zaak.”

Key to success 

“Ik heb een oplossingsgerichte mindset. Negen van de tien keer kom ik met een oplossing of alternatief. Dat geeft me een voorsprong op anderen.”

Doen

“Go with the flow. Hou niet te strak vast aan het ‘plannetje’ in je hoofd. Ik ben altijd ambitieus geweest, maar juist door niet precies te weten waar ik over een aantal jaar wilde staan, greep ik elke kans aan die op mijn pad kwam. Dat maakt mijn carrièrereis heel boeiend en onvoorspelbaar.”

Inspiratie 

“Door het kijken van TED Talks leer ik ontzettend veel over hoe de mens in elkaar steekt. Aanrader: ‘The power of vulnerability’ van Brené Brown.”

Meer lezen over de job van Coco? Check de rubriek ‘Vette baan’ in VIVA 21. De editie ligt van 27 t/m 31 mei in de winkel of kan je hieronder online bestellen. Het artikel is ook te lezen op Blendle.

»Bestel VIVA online | Klik hier «