Vette baan: Quinta (25) haalde de poké bowl naar ons land

Elke week vertelt een leuke vrouw over haar toffe job. 

Quinta Witzel (25) haalde de poké bowl naar ons land en runt nu haar succesvolle onderneming Poké Perfect.

Beroep: Co-founder Poké Perfect
Status: Ondernemer
Goal: Met poké bowls gezond, snel en lekker to-go eten toegankelijker maken

Tip

“Omring jezelf met de juiste mensen. Wees je bewust van wat je wel en niet kan en verzamel mensen om je heen die je kunnen aanvullen.”

Struggles

“Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Als mijn vrienden op een zonnige dag aan het varen zijn, kies ik ervoor om te gaan werken.”

Beste advies

“Mijn vader zegt altijd: ‘als je skin in the game hebt, dan ren je extra hard voor je onderneming.’ Daarmee bedoelt hij dat je harder werkt als je zelf investeert. Al mijn spaargeld zit in Poké Perfect. Ik ga er helemaal voor.”

Sleutel tot succes

“Zelfvertrouwen. Mijn moeder zei vroeger elke dag tegen me dat ik mooi was. Daardoor heb ik nooit aan mezelf getwijfeld en ben ik over niets in het leven onzeker geweest. Ik weet dat ik alles kan bereiken wat ik wil.”

App

Wunderlist is superhandig. Je kunt er to-dolijsten mee aanmaken en taken toewijzen.”

Trots op

“Het was een van de moeilijkste beslissingen van mijn leven om voor Poké Perfect te stoppen met mijn studie en te kiezen voor een onzeker bestaan. Ik ben er trots op dat ik het heb gedurfd en had dit avontuur voor geen goud willen missen.”

Meer lezen over de job van Quinta? Check de rubriek ‘Vette baan’ in VIVA 26. De editie ligt van 1 t/m 4 juli in de winkel of kan je hieronder online bestellen. Het artikel is ook te lezen op Blendle.

»Bestel VIVA online | Klik hier «