Vette baan: Rianne Swierstra (36) is oprichter van het erotische label Rianne S

Elke week vertelt een leuke vrouw over haar toffe job. 

Vrouwen wereldwijd aan een beter sexleven helpen, dat was wat Rianne Swierstra (36) voor ogen had, toen ze het erotische label Rianne S oprichtte. Haar lijn met luxe speeltjes is booming en haar bedrijf een miljoenen business.

Beroep: oprichter Rianne S
Status: ondernemer
Main goal: vrouwen helpen aan een beter sexleven

No Go

“Je sexualiteit inzetten om te bereiken wat je wilt. Dat klinkt misschien gek uit de mond van iemand uit de sexindustrie, maar ik zie dat als een zwaktebod.”

Struggles

“Gedachten als ‘ik kan het niet’ en ‘mijn producten zijn niet goed genoeg’ zijn mijn grootste vijand. Yoga helpt me die gedachten te verminderen. Misschien nog wel meer helpt het om het gesprek aan te gaan met mijn inner-
criticus en mezelf te overtuigen van mijn eigen kracht.”

Sleutel tot succes

“Zelfkennis. Weet wat je goed kunt en gebruik dat om een oplossing te bieden voor andermans problemen. Erken ook waar je minder goed in bent en vraag daar hulp bij.”

Trots op 

“Berichten van vrouwen of hun partner, die vertellen dat ze superblij zijn met mijn producten. Dat is waar ik het voor doe.”

App

“Goals Wizard helpt me om korte- en langetermijn- doelen te stellen. Als je geen doelen stelt, gebeurt er ook niets. Merk je dat de weg naar een doel moeizaam verloopt? Dan past dat doel waarschijnlijk niet bij je. Dat is niet erg, doelen kun je bijstellen.”

Trots op 

“Schat je zakelijke waarde niet te laag in. Jij levert een waardevolle dienst of product en daar moet je naar 
betaald worden. Durf daar om te vragen.”

Meer lezen over de job van Rianne? Check de rubriek ‘Vette baan’ in VIVA 24. De editie ligt van 17 t/m 20 juni in de winkel of kan je hieronder online bestellen. Het artikel is ook te lezen op Blendle.

»Bestel VIVA online | Klik hier «