VIDEO: Michelle probeerde Djarling extensions… en vertelt haar ervaring

Toen mij werd gevraagd wat er op mijn beautybucketlist stond, hoefde ik niet lang na te denken: lang, golvend, prachtig zeemeerminnenhaar! Een pornokapsel waar je U tegen zegt! Om deze beautydroom te verwezenlijken, ging ik naar Djarling by Joliza. Djarling extensions! Top of the bill als het om extensions gaat, zo liet ik mij vertellen. Deze week lees je in VIVA 3 hoe de extensions werden aangebracht.

Djarling extensions
Huub huub huub, barbatruuk!

Inmiddels is het ruim twee maanden geleden dat ik bij Joliza ben geweest. Hoe gaat het nu met mijn lange lokken? Want extensions neem je niet voor even, die neem je voor het leven. Of nou ja, voor ongeveer 10 tot 12 maanden.

Het doet iets met je: die lange lokken. Je zelfvertrouwen en daarmee ook je humeur krijgen een oppepper waar een goede prozac niet aan kan tippen. En bijkomend voordeel: je haar zit al-tijd goed! Om klitten te voorkomen, slaap ik ’s nachts met een knot op mijn hoofd en ’s morgens is het eigenlijk alleen een kwestie van eventjes doorborstelen om weer een prima hairday te hebben.

Djarling extensions
Mijn feestdagen werden in één klap (of nou ja… in 8 extensions) een stuk feestelijker

Uiteraard moest ik wel aan een aantal dingen wennen. Aan de wasfrequentie bijvoorbeeld. Stond ik voorheen nog elke dag met shampoo in mijn haar onder de douche, nu heb ik het moeten afbouwen naar twee keer per week. Gelukkig schijnt dat alleen maar beter te zijn voor je haar. Ook is het een apart gevoel om ineens vlechtjes op je hoofd te hebben. Je hoofd is zwaarder en het föhnen duurt langer. Zoals Joliza het goed wist te omschrijven: “Als je net een huisdier hebt, moet je daar ook aan wennen. Je moet een routine krijgen en er je eigen weg in weten te vinden.” Meer kan ik er niet van maken. Ik hou van mijn lange haar en ben bang dat ik nooit meer zonder wil!

Wil je ook lange lokken van Djarling by Joliza? Als je op vertoon van VIVA 3 een extensions-behandeling laat doen, krijg je een Redken product t.w.v. € 28,- cadeau!

We hebben nog veel meer beautybehandelingen getest. Deze week lees je in VIVA hoe het de anderen is vergaan!

Zo liet…

…Babs haar tanden parelwit maken bij Nu Witte Tanden in Leiden. Bij het laten zien van VIVA 3 krijg je € 10 korting op een behandeling.

…Anneke haar wimpers prachtig krullen, met dank aan Eyelash Express in Amsterdam. Laat je VIVA 3 zien, dan kost je behandeling € 50 i.p.v. € 75.

…Annieck haar haren granny grey verven bij Salon B in Amsterdam Centrum.

….Martine een microdermabrasie-behandeling doen bij Soap Treatment Store in Amsterdam en zag ze er weer als herboren uit. Als je VIVA 3 laat zien, krijg je een gratis Inimini Mani bij een Facial Tecnique. (Voorwaarden: geldig tot eind februari, 1x per persoon)

…Anne zich helemaal ontstressen bij de Aveda DaySpa in Amsterdam met een top-tot-teenmassage.