VIVA Redactioneel: De stapel

viva redactioneel

Altijd al benieuwd geweest naar de hoofden achter het colofon? Wie nou écht elke week VIVA maken? Vanaf nu wordt dat duidelijk: elke week vertelt een ander redactielid, van stagiaire tot adjunct-hoofdredacteur, iets over zichzelf en de nieuwste VIVA. Deze keer: Michelle Bakker, senior redacteur VIVA.nl (en eeuwige rommelkont).

Wedden dat ik niet de enige ben met De Stapel in de slaapkamer? Een korte toelichting: De Stapel is een flinke berg kleren die je al een keer gedragen hebt en nog niet vies genoeg zijn voor de wasmachine, maar wel voor de kast. En dus vind je deze berg textiel in de meeste gevallen terug op een stoel in de slaapkamer.

IMG_4701 IMG_4745

Ik weet gewoon dat mijn huis nooit netjes zal worden. Toen ik twee weken geleden een verrassingsbezoekje van mijn ouders kreeg, was ik niet in de gelegenheid de Mount Everest netjes op te vouwen en in de kast te hangen (of aannemelijker: in z’n geheel onder het bed te schuiven). En dus gaf mijn vader me de wind van voren: of ik niet even heel snel die rommel op kon ruimen. Rommel? Tsss… Wat hij natuurlijk niet weet, is dat je van rommel een stuk gelukkiger wordt (ja pap, echt waar, allemaal te lezen in VIVA 39 op pag. 25). Daarbij: we hebben toch wel iets beters te doen dan rommel opruimen? Zo vind ik het interview met mijn favoriete radio-dj Gerard Ekdom (VIVA 39, pag 12.) een stuk interessanter dan een berg strijkwerk. Ik drink ook véél liever een biertje met Tim Haars (VIVA 39, pag. 50) dan dat ik kleren opvouw. En als ik moet kiezen tussen enerzijds opruimen en anderzijds smullen van de bizarre sexconfessions op pag. 36 in de nieuwe VIVA, dan is de keuze ook snel gemaakt. Heerlijk! En dit alles onderuitgezakt op de bank met twee verharende katten op schoot, omringd door koekkruimels, een lege chipszak en een aangevreten reep chocola. Uiteraard.

P.s. Lieve meneer Ekdom, ik mis je wel een beetje op 3FM, hoor!

VIVA 39 ligt nu in de winkels. Online bestellen kan hier.