Test de nieuwe VIVA iPad app

Wil jij meedenken over de nieuwe VIVA iPad app en ben je in het bezit van een iPad? Meld je dan nu aan!
VIVA werkt aan een nieuwe iPad app en om ervoor te zorgen dat deze helemaal voldoet aan je wensen en verwachtingen, zijn we op zoek naar testers die het leuk vinden om deze nieuwe VIVA app als eerste uit te proberen en hun feedback te geven. Voor het testen van de nieuwe app zijn we op zoek naar: viva.nl bezoekers, lezeressen van het tijdschrift VIVA en mensen die actief zijn op het VIVA forum. Maar je kunt ook mee doen als je nog helemaal niet bekend bent met VIVA.

Wat houdt het in?
Je mag gedurende de ontwikkeling verschillende versies van de app testen. Van het begin af aan mag er mee gekeken worden. Je mening is dus erg belangrijk om de app verder vorm te geven en in te vullen. Elke twee weken zullen wij jou een nieuwe versie van de app toesturen die je kunt testen. Daarnaast vragen we je per keer een korte vragenlijst in te vullen en heb je de mogelijkheid om met andere testers zaken te bespreken of ideeën met ons te delen.

Aanmelden
Wil jij de VIVA iPad app testen en je mening geven? Vul dan dit formulier in. Om een zo representatief mogelijk beeld te krijgen van de testers willen we je vragen om in het formulier onder ‘Oplossing’ het volgende in te vullen: of je het tijdschrift leest, viva.nl en/of het forum bezoekt, of allemaal niet.

* Je kunt je niet meer opgeven om de VIVA iPad app te testen.