VIVA’s 5 favorites: 5x de fijnste producten voor je haar

VIVA's 5

Elke week delen we in de rubriek VIVA’s 5 Favorites onze favoriete producten, diensten en evenementen. Met deze week: 5x de fijnste producten voor je haar.

1. Fresh Affair Dry Shampoo – €36,00

Deze droogshampoo absorbeert onmiddellijk de overtollige olie op je hoofdhuid en in haar. Het is een fijne poederspray voor een lichtgewicht touch met een schoon gevoel. Het resultaat? Fris haar zowel thuis als onderweg. Siliconenvrij.

2. Acidic perfecting leave-in treatment voor beschadigd haar – €39,00

Deze leave-in conditioner van Redken voor beschadigd haar helpt het haar te versterken en haarbreuk te voorkomen.

3. Uzu Cotton Haarcreme – €35,00

De Shu Uemura Art of Hair Cotton Uzu Hair Cream is een lichtgewicht haarcrème voor ieder haartype. De luchtige formule met katoenvezels geeft krullen en golven een flexibele hold met een lichtgewicht, glanzende afwerking. Het haar voelt natuurlijk zacht aan en blijft de hele dag in model zitten. Voor een natuurlijke look met extra veel volume.

4. Redken Elixer – €25,00

De Redken One United – All-in-one Haarspray treatment is geschikt voor ieder haartype. De leave-in haarspray met 25 verzorgende voordelen verbetert handelbaarheid, beschermt en maakt het haar nog mooier. Deze multi-benefit, award-winnende treatment geeft het haar alle verzorging die het nodig heeft, en meer.

Lees ook
VIVA’s 5 favorites: 5x de hipste kappers in Amsterdam

5. Tsuki Shape Haarverzorgingsspray – €35,00

De Shu Uemura Art of Hair Tsuki Shape Blow Dry Spray is een beschermende blow-dry spray voor ieder haartype. De lichtgewicht spray wordt geactiveerd door hitte en geeft het haar volume, body en definitie terwijl hij langdurig beschermt tegen hitte. Shape memory houdt het haar de hele dag in model, zelfs na het doorkammen. De spray werkt als een primer die het haar voorbereidt op het stylen en als finish die het haar perfect afwerkt.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?