VIVA’s Vijf: van het boek Pannenkoekdag tot de de leukste Halloween feesten

De nieuwste producten, de leukste Halloween feesten en hebbedingen die je deze week moet checken volgens de VIVA-redactie.

Haunted Ball @ de Foodhallen

Ieder jaar wordt Halloween groots gevierd in de Foodhallen, en ook dit jaar is het weer feest! Op vrijdag 27 oktober openen Lord Floris Dumoncoau en zijn vrouw Elisabeth Domoncoau van 18:30 – 01:00 de deuren voor hun haunted ball in de Foodhallen. Hoe freakier je outfit, hoe beter. P.s.: gratis entree! Houd de Facebookpage in de gaten.

Jules Bazar

De letterborden van Jules Bazar zijn tijdloos, decoratief en passen in elk interieur. Door een houten kader gecombineerd met zwarte, grijze of witte vilt krijgt elk letterbord een vintage look die je interieur een extra uitstraling geven. Bij een letterbord van Jules Bazar zit een volledige set van letters, cijfers en leestekens. Meer informatie www.julesbazar.com

Pannenkoekdag

“Vanaf nu maken we gezonde pannenkoeken!”, bedachten auteurs Claudia Willekes en Geertje Tensen. Maar hoe? Inmiddels weten ze precies hoe, het resultaat lees je in hun nieuwe kookboek ‘Pannenkoekdag’. Vol heerlijke, gezonde recepten. Pannenkoeken zonder witte bloem of toegevoegde suikers. Gemaakt van 17 verschillende soorten meel. Met dit boek laten de auteurs zien dat pannenkoeken niet alleen gezonder en voedzamer kunnen, maar met het juiste recept ook nog lekkerder. Bestel het boek hier.

 

THE DUCHESS Afternoon Tea Halloween

Voor deze speciale editie krijgt de signatuur Afternoon Tea een verleidelijk karakter. Black velvet macarons, pumpkin cupcakes, ragfijne suikerspinnen, finger licking sandwiches en bloedsinaasappel fruitsalades. Geen onschuldige vruchtensap maar bedwelmende champagne en een extravagante theeselectie. De limited edition Halloween Afternoon Tea wordt geserveerd van 23 t/m 31 oktober tussen 12:00 en 17:00 uur. Trick or treat? 

Yogamatten

Yoga Design Lab lanceert een nieuwe verzameling van opvallende luxe yoga matten, gemaakt van natuurlijke boomrubber en gerecycleerde plastic fles microvezels. Het doel van Yoga Design Lab was om een ​​mooi, zeer functioneel product te creëren met de kleinste eco footprint. Ontelbare yoga matten belanden op stortplaatsen omdat ze zijn gemaakt van niet-recyclebare, gevaarlijke materialen. Dit moest veranderen. Klik hier voor meer info.

Wil je niets meer missen van VIVA deze zomer? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: 10x VIVA voor maar € 10