Volle blaas

Ken je dat? Dat je op een festival loopt (denk Lowlands) en je zo nodig naar de wc moet dat je blaas op knappen staat? Je moest een uur geleden eigenlijk al, maar je wilde dat ene optreden per se zien. En toen kreeg je een biertje aangeboden en toen… Nou ja, toen was het eigenlijk al (bijna) te laat.

Plastuit
Dus daar loop je dan, hopend dat je niet moet niezen, want dan kon het nog wel eens nat aflopen. Als je vervolgens bij de toilettenkeet bent, is de stank zo groot en de rij zo lang dat je wilde dat je een plastuit bij je had. Of dat je een man was, zodat je jouw blaas kletterend tegen een boom kon legen. Maar dat ben je niet. Dus sluit je aan in de rij. Met een beetje geluk hang je een half uur later boven een vieze wc-bril. Of ben jij iemand die gewoon overal gaat zitten? En wat doe je eigenlijk als blijkt dat het wc-papier op is?

Festivalseizoen
Oké, het is misschien een beetje gek en onfris, maar je voelt hem al aankomen: zo met de opening van het nieuwe festivalseizoen zijn we benieuwd naar jouw wc-gedrag. Daarom hebben we een enquête gemaakt. Als je die invult maak je kans op 50 euro shoptegoed bij een van de 2theloo vestigingen.  >>Ga naar de enquête<< Je kunt de enquete invullen, de resultaten worden op dit moment verwerkt.

Ben je benieuwd naar de resultaten van dit onderzoek? Houd Viva.nl in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief!