What an amazing concept! 3x coole concept stores

shoppen

Shoppen doen we al lang niet meer in ‘gewone’ kledingwinkels. Interieur, kleding, cadeaus, accessoires… we willen van alles meer & beter. Daarom niets zo leuk als rondneuzen in een goede concept store!

Instore

Miniwarenhuis aan een van de oudste grachten van Delft. Je shopt hier eigenzinnige merken als Anna+Nina, Scotch & Soda en Love Stories. Maar je vindt er ook kleine, onbekende merken die het ontdekken waard zijn.
instore-conceptstore.nl

Daily Poetry

In deze prachtige conceptstore in Den Bosch vind je niet alleen mooie snuisterijen, ook het meubilair – van tafels tot stoelen – is te koop.
daily-poetry.nl


Mamamo

Een cadeauwinkel en koffiebar in één, deze conceptstore in Rotterdam. Voor een heerlijk ontbijt of zelfgemaakte taart ben je hier op de juiste plek. In het winkelgedeelte kun je terecht voor bijzondere accessoires en andere cadeaus. Win-winsituatie: een cadeau voor iemand anders kopen en jezelf daarna trakteren op taart.
mamamo.nu

Meer tips lees je in VIVA 28. Deze editie ligt t/m 17 juli in de winkel of kun je hieronder online bestellen.

»BESTEL VIVA ONLINE | KLIK HIER«
viva zomerdeal

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.