What we like: 3x bubble tea to go

bubble tea
Tijdens deze langdurige lockdown moeten we zeker niet vergeten om onszelf af en toe even te verwennen. Met een lekker kopje thee bijvoorbeeld. Maar dit is niet zomaar thee, dit is bubble tea! En hier kun je hier halen voor on the go:

Anders dan anders

Ken je het Taiwanese drankje al? Dat is thee waar melk, siroop en tapiocaballetjes aan worden toegevoegd. Bij Lily’s bubble tea in Den Haag hebben ze verschillende varianten. Probeer het eens met yoghurt of een van de Lily’s soybean tofu drinks. De toegevoegde tofu pudding in die laatste zorgt voor een proteïne boost.

lilysbubbletea.com

Hemels

In Rotterdam haal je een bubble tea to go bij de Infinitea bubble tea bar. Daar hebben ze thee maken tot kunst verheven en vind je de meest kleurrijke theeën. Hun populairste drankje is de Blue galaxy met grapefruit en citroen. Op hun site kun je een quiz doen om te ontdekken welke thee het beste bij jou past, wel zo handig voordat je bestelt.

infinitea.shop

Theekransje

Ook bij Piichi Tea House in Utrecht kun je terecht voor bubble tea. Wat dacht je van de variant met roasted brown sugar: hartverwarmend op koude winterdagen. Dit is trouwens ook het adres voor Japanse matcha latte én er zijn ook veganistische opties, mocht dat jouw cup of tea zijn.

facebook.com/piichiutrecht

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief