What we like: 3x de meest sfeervolle terrassen

terrassen
Eindelijk mogen de terrassen weer open! Hallelujah! We kunnen niet wachten tot we weer lekker met een wijntje in onze hand van het zonnetje kunnen genieten. Speciaal voor jullie hebben we de drie leukste terrassen voor jullie op een rijtje gezet: 

Retourtje Mexico

Quesedilla’s, burritos, nacho’s: als je van Mexicaans houdt, zit je gebakken bij Alfredo’s Taqueria. Met de blauwe stoeltjes op het terras, de kleurige vlaggetjes boven je hoofd en de corona-biertjes in de koeling waan je je héél even in Midden-Amerika. En dat in hartje Rotterdam. Salud!

alfredostaqueria.nl

Strandgevoel in hartje centrum

Bij Roost, aan de Singel in Utrecht, wordt je zomergevoel aangewakkerd zodra je het terras op stapt. Deze plek is opgebouwd uit hout en oude zeecontainers en heeft dan ook meer de allure van een strandtent dan van een chic restaurant. Extra leuk: de buitenbarbecue!

roostaandesingel.nl

Lees ook
What we like: 3x super leuke routes met een culinaire twist

Paradijs in de polder

Verscholen in natuurgebied de Millingerwaard in Gelderland schuilt een exotische verrassing: een mediterrane theetuin. Na een 2,5 kilometer lange wandeling kom je aan bij de ingang, waarna vele slingerpaadjes en verborgen hoekjes in Marokkaanse stijl volgen. De vegetarische keuken verzorgt ontbijt, lunch en high tea.

millingertheetuin.nl