What we like: 3x de leukste ideeën voor een geslaagde picknick

picknick

Nu we eindelijk van het mooie weer hebben kunnen proeven, is het natuurlijk ook de hoogste tijd om er eens lekker op uit te gaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke picknick in het bos? We hebben de leukste picknickideeën voor je op een rijtje gezet. 

Ontdek je plekje

Om even tot rust te komen, hoef je niet helemaal naar Ibiza te vliegen. De tuin van buitenplaats De Plantage in Vogelenzang is al genoeg. Haal een picknickbox of kies iets van de kaart vol slow food gerechtjes en zoek een plekje in de tuin: op een stoel, in het gras of in een hangmat. De zee is trouwens ook heel dichtbij.

buitenplaatsplantage.nl

Van de patissier

So Delicious in Maastricht staat bekend om de heerlijke baksels en broden die er de deur uit vliegen. Maar ze bieden ook arrangementen aan, een rijk gevulde picknickkist bijvoorbeeld die vol zit met belegde broodjes, fruit, een salade en gebakjes uit de patisserie. Bestel er eventueel een flesje wijn bij en je middag is compleet.
sodelicious.nl
Lees ook
What we like: 3x de allerlekkerste biertjes van eigen bodem

Op die fiets

Al eens van een picknickbakfiets gehoord? Je huurt hem in Stolwijk, een uitvalsbasis voor veel verschillende fietsroutes door het Groene Hart. De mobiele picknickmand bevat eetgerei, een tafelkleed, glazen en tijdschriften. Je kunt zelf het thema van de picknick kiezen, zoals luxe tapas, brood
met kaes of cupcakes.
picknickbakfiets.nl

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Beeld: GettyImages