What we like: 3x gewoon lekker op vakantie in eigen land

op-vakantie-in-eigen-land
Nu de meivakantie in aantocht is snakken we allemaal naar dat weekje weg, naar Frankrijk of Spanje. Helaas zal dat deze meivakantie geen optie zijn. Dan maar op vakantie in eigen land! Net zo leuk en lekker dichtbij.

De boom in

In hartje Amsterdam staat een boomhut aan ’t IJ waarin je kunt slapen. Vanuit je bed of de hangmat op het terras kun je genieten van het mooie uitzicht op het water en de stad. Douchen kan in de ‘bush douche’. De hut heeft een kacheltje en een dik dekbed, dus ook met minder weer is het er heerlijk toeven.
mandelahuisje.nl

Lekker luxe

Voor luxueus genieten moet je bij boetiekhotel Flora Batava aan rivier de Vecht in Breukelen zijn. In 1670 werd hier de eerste ananas in Europa tot bloei gebracht en deze historische gebeurtenis is terug te vinden in de botanisch geïnspireerde kunst die de muren van het hotel siert.
florabatava.com

Lees ook
What we like: 3x lekker snoepen en snaaien op cheatday

Zeeën aan ruimte

Voor die lekkere buitenland-vibe zit je goed bij Poort beach in Bloemendaal aan zee. De appartementen staan pal aan het strand en zijn omringd door duinen, dus dat wordt wakker worden met uitzicht op de golven. Naast een eigen keuken hebben sommige appartementen ook een eigen sauna en zonneterras.
poortbeach.com

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Beeld: GettyImages