Wat vind jij van VIVA.nl? Geef je mening en maak kans op een cozy Winterboek

VIVA Winterboek

Hee jij daar, gezellige VIVA lezeres! We vinden je te gek en zijn ontzettend blij dat je geniet van de artikelen die we voor je neerpennen. Maar wij zijn benieuwd wat jij het leukste vindt om te lezen, zodat we daar meer over kunnen gaan schrijven. Your wish is our command.

Op VIVA.nl lees je over allerlei uiteenlopende onderwerpen. Van celebrities tot mode, van seks tot gezondheid en van liefde tot carrière. Maar zijn er dingen die je mist? Of juist onderwerpen die je geweldig vindt om te lezen, of misschien dingen die je anders zou willen zien? Laat het ons via déze vragenlijst weten en maak kans op het Flair & VIVA Winterboek. We geven het maar liefst tien keer weg!

VIVA Winterboek

Wat je kunt verwachten van het VIVA Winterboek? Deze dikke special staat barstensvol mooie, heftige en smeuïge real life-verhalen. Sla ook zeker het verhaal van Marianke niet over, die naar Alaska verhuisde en tussen de elanden, beren en onder het noorderlicht woont. Zin om thuis aan de slag te gaan? In het Winterboek vind je de beste tips om een urban jungle van je woonkamer te maken. En ben je gespannen? Ons overzicht van edelstenen en hun bijzondere werking brengt de verlichting die je nodig hebt. Wie last heeft van shopdrang nu-ie de deur niet uit kan, komt ook goed aan z’n trekken met een berg hebberig makende wintershoppings. Ook top: het lekker-lang-lezenverhaal om volledig in te verdwijnen.

Níet alleen lezen

We hópen natuurlijk dat je lang geniet van deze speciale uitgave, maar ondanks die 148 goedgevulde pagina’s vrezen we dat je ‘m in no time verslonden hebt. Gelukkig zijn we de beroerdsten niet: in het VIVA Winterboek vind je tevens heel wat puzzels én heerlijk winterse recepten waarmee je los kunt in de keuken de komende weken. Ook fijn: de leukste spelletjes- en boekentips voor nóg meer vermaak en leesplezier zodra je deze special achter de kiezen hebt.

Bestellen

Niet gewonnen of kun je niet wachten om door VIVA’s Winterboek te bladeren? Niet getreurd, want je kunt ‘m nog steeds scoren. Voor slechts 4,99 euro (inclusief verzendkosten) ploft-ie binnen twee werkdagen bij je op de deurmat. Bestellen kan hier. Veel leesplezier!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Beeld: Getty
Anne-Flore ging van professioneel danseres naar journalist en schrijft inmiddels al jaren gepassioneerd artikelen voor meerdere titels. Ondanks haar Franse roots is ze très jaloers op de kledingstijl van de Parisienne. Flore wordt dikwijls omschreven als 'blij ei', vindt kaasplankje hemels, is gék op festivals en is altijd voorzien van rode nagels. Volg haar freelance avonturen op Instagram @annefloremuller.