“Wow! Is dit mijn huis?”

Staatsloterij

Samen met de Staatsloterij Oudejaarstrekking vroegen we naar jullie wens voor 2015. Toen Zoë (20) de oproep zag, wist ze het meteen: een nieuw interieur. En we lieten haar wens nog grootser in vervulling gaan. Want naast een spectaculaire metamorfose kreeg ze ook nog een housewarming inclusief diner en cocktails.

Bij elkaar geraapt zooitjeZOE KLEIN

Het oude interieur van Zoë bestond uit een bij elkaar geraapt zooitje meubels en decoratie die ze van familie en vrienden had gekregen toen ze op zichzelf ging wonen. Maar omdat ze twee banen combineert met een deeltijdstudie, heeft ze nauwelijks tijd om haar huis in Breda eens flink onderhanden te nemen. Deze restyling kwam dus als geroepen!

Scandinavisch wit

Interieurstylist Merel Veenendaal maakte samen met Zoë een moodboard. Ze kozen voor een Scandinavische stijl: modern met veel wit en pasteltinten die terugkomen in accessoires zoals kaarsen, plaids en kussens. Na drie hysterische uren shoppen zat het nieuwe interieur in tientallen tassen en kon de interieur make-over beginnen.

STAATSLOTERIJWens op wens: tijd voor een feestje!

Als klap op de vuurpijl kreeg Zoë ook zelf een metamorfose en mocht ze daarna haar vrienden uitnodigen voor een housewarmingparty. Chefkok Daniel Lansbergen van ChefPlaza kookte een waanzinnig vijfgangendiner voor Zoë en haar vrienden, onder meer bloemkool-parmezaantruffelsoep en stoofpeer met witte chocola en een peer-portsaus. Maar ook aan lekkere drankjes werd gedacht. Marcel van der Ben, een van de beste cocktailmakers van Nederland, nam dat op zijn rekening.

Wat is jouw grootste nieuwjaarswens?

Als Zoë de hoofdprijs van 30 miljoen zou winnen tijdens de Staatsloterij Oudejaarstrekking zou ze een groot huis kopen en dat met de allerbeste interieurstylist inrichten naar haar eigen smaak, uiteraard met een onbeperkt budget. Wat is jouw nieuwjaarswens? Laat die achter op staatsloterij.nl/grootstewens. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens het Staatsloterij Oudejaarsfeest op 31 december om 23.00 uur opSBS6. Wie weet gaat jouw nieuwjaarswens nog groter in vervulling!