Yes! De nieuwe VIVA 33 ligt nu in de winkel

Viva 33

Hoe positief zijn we over ons eigen lijf? In de nieuwe VIVA 33 geeft psycholoog Esther Jansen tips om je lichaam te omarmen. Want blij zijn met je body, doe je zo! En rol daarna gelijk in drie stappen uit je comfortzone. You go girl! En verder: deze vrouwen helpen elkaar de coronatijd door. 

Lees ook: Sanne Langelaar: ‘Ik ben net een golden retriever, zo trouw’

Pilates en mindfulness

Mirjam Kirsten, Eline, Esther, Eva, Lynn, Mariëlle, Jannet, Anita en Maureen en Nienke helpen elkaar bij coronaklachten. Van pilates en mindfulness tot aan meditatie en massage, zo helpen ze elkaar om te ontspannen tijdens deze pandemie.

Verliefd op een ander

Wist je dat één op de vijf mensen tijdens een lange relatie verliefd word op een ander? Journalist Suus Ruis breekt met het taboe over vlinders voor de ‘verkeerde’ persoon. Ook praat ze hierover met Mirjam (41) die stapelverliefd werd op de vriend van haar partner. ‘Ineens ging ik hem zo anders zien.’

Marktplaats

Bibian (30) kocht een bed via Marktplaats en kreeg er een man bij. ‘Zeventig euro. Zoveel kostte het bed dat me een heel nieuw leven opleverde. Het geld heb ik inmiddels teruggekregen van Cees, hij zei dat het niet goed voelde om het te houden.’

Duizendpoot

Wouter van der Goes (47) is dj bij NPO Radio 2, heeft zijn eigen podcast De derde kamer en is trotse eigenaar van een vliegbrevet. Aan stilzitten doet hij niet. Al maakte hij voor het diepte-interview met VIVA graag een uitzondering..

Dit en nog veel meer inspirerende verhalen en columns lees je in de nieuwste VIVA 33. Deze editie kun je hier los bestellen, dan hoef je zelf niet naar de winkel.

»BESTEL VIVA ONLINE | KLIK HIER«

Viva's Naomi (28) droomde ooit van een glansrijke carrière als actrice, maar heeft uiteindelijk gekozen voor journalistiek. In haar vrije tijd staat ze graag haar vrouwtje in de sportschool. Is een te grote dierenvriend (bus gemist omdat ze een kat aaide) en heeft een zwak voor roze koeken. En dan vooral in combinatie met Netflix en haar beste vriendinnen.