Yuki Kempees: ‘Ik voelde zijn baard en dacht: ‘Nee”

yuki kempees

Je zou denken dat Yuki Kempees (27), schrijver van boek-met-veel-sex-erin ‘Cirkels zijn alleen mooi als ze rond zijn’, slechts zijn bed ziet als er een naakte vrouw op hem ligt te wachten. Maar hij leest er ook weleens een boek, brakt er soms een beetje uit of kijkt naar de sterren.

Sexscènes 

“De sexscènes in mijn boek zijn vrij expliciet. De media leggen er ook erg  de nadruk op. Maar je hoort mij niet klagen, want het verkoopt. Als een  malle. Ik vind het leuk om over sex te schrijven, het is bijna herbeleven.  Mijn verbeelding is heel groot, ook wat sex betreft, je kunt jezelf zo goed  maken als je wilt.”

Libido 

“Ik hou er wel van. En dat vrouwen een lager libido zouden hebben dan  mannen, daar is nul komma nul procent van waar. Vrouwen willen altijd.  Mannen niet, die raken sneller hun focus kwijt. Er is een film op tv – nee.  Kutregel gelezen in een boek – geen zin meer. Hard gefietst van het einde  van de straat naar huis – laat maar zitten. Ik vind het prima om drie avonden  in de week sex te hebben, maar vrouwen willen veel vaker.”

Met een man 

“Ik heb nooit met een man in bed gelegen. Al heb ik wel een keer een  soort van ding gehad met een man, een vrouw en ik. Stomdronken in de openlucht. Hij nam haar van achteren en ik zat voor haar, dus zij met haar  mond… Het lukte niet, want ik moest heel erg lachen om hem, hij zat daar  als een konijn. Het was zo surrealistisch. Dat was het moment dat ik zei:  ‘Weet je, ik film dit wel met mijn telefoon. Dan heb ik tenminste nog een  rol.’ Haha! Ik heb geen fantasieën over sex met een man, maar voel ook  geen afkeuring. Ik heb ook gay porno gezien en dat vind ik niet vies of zo. Fuck it, lekker doen. Ik ben er niet benieuwd naar. Ik heb weleens meegemaakt dat een gast me probeerde te zoenen. Toen voelde ik zijn baard  en dacht ik: wil ik dit? Nee.”

Tekst: Iris Vandemoortele Foto’s: Cornelie Tollens