Zoet morning! Dit zijn de leukste adresjes voor een heerlijk verwen-ontbijt

ontbijt

Wie goed ontbijt, is de hele dag haar zorgen kwijt. Trakteer jezelf en je partner, vriendin of moeder op een verwen-ontbijtje bij een van deze adresjes en je dag kan niet meer stuk!

Brunching 9 to 5

Bij The Breakfast in Rotterdam is 
het nooit te laat om te ontbijten. Tot vijf uur kun je er tussen de vintage meubels terecht voor dikbelegde boterhammen, huisgemaakt bananenbrood en een eigen koffieblend, gemaakt door koffiemeester/barista Rob Clarijs. En dan doen ze ook nog wonderen met avocado! Genieten op z’n Rotjeknors.
breakfastinrotterdam.nl

Zoet morning
In de 9 straatjes in Amsterdam zit Pluk, een healthy hotspot waar je al bij binnenkomst blij van wordt. Tip: ga voor een açai bowl met een vers sapje on the side. Meer trek in hartig? Kies dan uit een van de rijkelijk belegde broodjes.
pluk-amsterdam.nl

Buitenkansje
Pancakes? Kaneelbroodjes? Of toast 
met aardbeien? De keuze is reuze bij Yirga. Met een béétje geluk eet je je ontbijtje op het miniterras aan de pittoreske Sint Annastraat in Breda.
yirga.nl

What we like is een artikel uit VIVA 32. Deze editie ligt t/m 14 augustus in de winkel of kun je hieronder online bestellen.

»BESTEL VIVA ONLINE | KLIK HIER«
viva zomerdeal

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.