Barry Atsma presenteert VIVA400 2015!

barry atsma

VIVA400_LOGO 2015Over twee weken is het zover: dan worden de jaarlijkse VIVA400 awards weer uitgereikt. Met 400 vrouwelijke toppers in Het Zonnehuis in Amsterdam wordt dat sowieso een knalfeest, en vandaag wordt de feestvreugde compleet gemaakt. Barry Atsma zal namelijk de presentatie van de VIVA400 op zich nemen!

Op 17 november komen 400 vrouwen – die allemaal het verschil hebben gemaakt binnen hun vakgebied – bij elkaar voor de uitreiking van de VIVA400 awards. Niemand minder dan Barry Atsma zal bekendmaken welke vrouwen een award krijgen in de vier categorieën: Knappe Koppen, Creatieven, Krachtpatsers en Wereldverbeteraars.

De felbegeerde acteur en presentator (die eerder dit jaar onze VIVA Gouden Bucket 2015 won) neemt hiermee het stokje over van Beau van Erven Dorens, die vorig jaar de VIVA400 awards uitreikte aan winnaressen Lieke Poppelaars (Creatief), Fenneke Dam en Astrijd Nijssen (Aanstormend Talent), Sofie Rockland (Business), Rebecca Wiering en Jennifer Breaton (Eco), Anne Leferink (Knappe Koppen), Mei Ling Tan en Jantien Herfst (Mode), Aranka van der Voorden en Christel van der Nol (Online) en Larissa Klaassen (Stoer). Nagenieten van de vorige editie? Dat kan hier!

Nog niet gestemd op je favoriete VIVA400-vrouw? De digitale stembus sluit op 4 november dus grijp je kans en breng jouw felbegeerde stem uit! Je kunt in elke categorie jouw favoriet kiezen. Om dat te doen klik je hier én maak je ook nog kans op een ‘invitation-only’-gastenlijst inclusief goedgevulde goodiebag.

Meer VIVA400? Volg VIVA op Instagram, like de VIVAWerk Facebookpagina en volg ons op Twitter. Meer VIVA400-berichten lees je op de VIVA400-pagina op VIVA.nl.

Beeld: Hannah Lipowsky