Bedankt voor het stemmen op de VIVA400!

Thanks! Thanks! Thanks! Waarvoor? Nou, voor het in grote getalen stemmen op de VIVA400! Maar liefst 36.000 mensen hebben hun stem uitgebracht op hun favoriete VIVA400-vrouw.

Vanaf 6 oktober kon er gestemd worden voor de VIVA400 en toen ging het los. Als een malle werd er gestemd! Nu, iets meer dan een maand later, zijn alle stemmen binnen en kan er geteld  worden. Dit gebeurt in vier categorieën: Wereldverbeteraars, Creatieven, Knappe Koppen en Krachtpatsers. Na het tellen van de stemmen zal de jury zich buigen over de shortlist. De vakjury bestaat uit vier toppers, namelijk Zarayda Groenhart (oprichter theWhyGirl), Pom Zwart (Marketing & Fundraising director dance4life), Mireille Geijsen (oprichter I-did slow fashion) en Daphne Koster (voetbalster bij AJAX).

Op 17 november zal per categorie bekend worden gemaakt welke vrouwen een VIVA400-award in de wacht hebben gesleept. En dat zal niet zomaar iemand doen: Barry Atsma neemt de presentatie van het evenement op zich!

De winnaressen worden bekendgemaakt op VIVA.nl en uiteraard verschijnt de dag erna hier ook een verslag van het evenement. Houd de site dus goed in de gaten!