Dit is de jury van de VIVA400!

De hapjes zijn besteld, onze host Barry Atsma (!) is er klaar voor en de awards zijn opgepoetst, oftewel: de VIVA400 kan wat ons betreft beginnen. Of nou ja, bijna dan, want eerst maken we de jury nog even aan je bekend! 

De vakjury van de VIVA400 2015 bestaat uit niemand minder dan Mireille Geijsen, Zarayda Groenhart, Pom Zwart en Daphne Koster, en daar zijn wij super trots op! Om je geheugen wat op te frissen: wie zijn deze dames ook alweer?

Mireille Geijsen (oprichter I-did slow fashion)
Naast het feit dat Mireille al twintig jaar vanuit haar eigen bedrijf als grafisch ontwerper werkt, richtte ze in 2009 I-did slow fashion op: een bedrijf dat vanuit ondernemerschap maatschappelijke doelen dient.

Zarayda Groenhart (oprichter theWhyGirl)
Op theWhyGirl.nl helpt Zarayda jou – creatieve, ondernemende grootdromer – om met behulp van het internet een leven op te bouwen waarin je werkt waar je wilt, wanneer je wilt en met mensen die je energie geven. Vanaf 4 november kunnen zelfstandig ondernemers 7 dagen lang gratis experimenteren met hun media-impact onder leiding van Zarayda met de Business BN’er Challenge.

Pom Zwart (Marketing & Fundraising director dance4life)
Pom doet alles aan de naamsbekendheid van dance4life om zo meer fondsen te werven. Daardoor kunnen er nog meer jongeren worden ingelicht over sex, hiv en aids.

Daphne Koster (voetbalster bij AJAX)
De voormalig aanvoerder van het Nederlands Elftal speelt sinds 2012 voor Ajax. Als ze niet op het voetbalveld staat zit ze ook niet stil: Daphne is ambassadeur van de ‘mini-pupillen’ van de KNVB en ambassadeur van Actieplan Veilig Sportklimaat van het ministerie van VWS.

Nadat de stemmen zijn geteld zijn dit de vier toppers die zich buigen over de shortlist. Op 17 november tijdens de VIVA400 worden per categorie de winnaressen bekendgemaakt. Nog niet gestemd op je favoriete VIVA400-vrouw? Dit kan nog tot en met 4 november, om 22.00 uur wordt de digitale stembus gesloten. Als je je stem uitbrengt, maak je ook nog kans op een ‘invitation-only’-gastenlijst inclusief goedgevulde goodiebag!

Meer VIVA400? Volg VIVA op Instagram, like de VIVAWerk Facebookpagina en volg ons op Twitter. Meer VIVA400-berichten lees je op de VIVA400-pagina op VIVA.nl.