Hoe is het met… VIVA400-winnares Aranka van der Voorden?

aranka van der noorden

VIVA400_LOGO 2015Op 17 november worden de jaarlijkse VIVA400 awards weer uitgereikt! Omdat het wachten ons nu al te veel wordt, blikken we terug op de editie van 2014. Wie waren de winnaressen en vooral: hoe is het nu met ze? Deze keer: Aranka van der Voorden. Zij is de oprichtster van de online community #FITGIRLCODE, voor actieve en fitte meiden die gezond willen eten en leven.

Hoe waren de reacties nadat bekend werd dat je de VIVA400 award in de categorie online had gewonnen?

In één woord: overweldigend. Mijn telefoon was leeg de avond van de award dus toen ik thuis kwam stroomden de reacties binnen. Tot twee weken na de awards kreeg ik nog dagelijks berichtjes om me te feliciteren.

Zijn er het afgelopen jaar veel dingen veranderd? Het plan was maandelijkse events en een kledinglabel. Hoe staat het daarmee?

Het kledinglabel is gelanceerd en inmiddels hebben we ook een tweede collectie Jogha gemaakt. De eerste collectie was erg snel uitverkocht dus deze keer hebben nog meer herkenbare prints, perfecte sport tights en nieuwe sport bh’s geïntroduceerd. De nieuwe collectie is op een sustainable manier gemaakt en er nu een lounge lijn van 100% organic cotton.

De #FITGIRLCODE website is nu tweetalig, we schrijven in het Engels en Nederlands. We hebben dit jaar ook ons eerste event gehad om het eenjarig bestaan te vieren.

Hoe zie je de toekomst van #FITGIRLCODE voor je?

We zijn met #FITGIRLCODE begonnen omdat er vraag naar was. Alles is organisch gegroeid en we willen deze strategie vasthouden. We willen blijven motiveren en laten zien dat een gezonde levensstijl voor iedereen haalbaar is. Daarbij leveren wij de handvatten om dit te realiseren zoals fitnessvideo’s, sportkleding, meditatie tips, healthy hotspots, recepten, ebook en in de toekomst nog veel meer.

Vanaf 6 oktober zijn de genomineerden van 2015 bekend en kun je stemmen op jouw VIVA400-vrouw. HoudVIVA400.nl in de gaten!

www.fitgirlcode.com

 

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.